Seed Consultants lanseaza iDentity

Seed Consultants lanseaza iDentity

Agentia de branding Seed Consultants a lansat recent un nou proiect de rebranding – iDentity – clinica stomatologica. Etapele proiectului de branding au constat in analiza si auditul pietei, dezvoltarea pozitionarii, crearea numelui, dezvoltarea identitatii vizuale si a aplicatiilor grafice.

Clinica MultiDent simtea nevoia unei improspatari la nivel de identitate vizuala. In urma auditului, a fost evidenta necesitatea repozitionarii pe teritoriul increderii, atribut esential in serviciile medicale. iDentity, numele clinicii, pastreaza ceea ce si-a dorit clientul – particula “dent” – si este in acelasi timp diferentiator, atat din punct de vedere semantic, cat si grafic.

iDentity este locul potrivit pentru “slefuirea zambetului” pentru ca vorbim aici despre performanta, inovatie, pasiune si relationare. Clientii vin aici pentru ca au incredere in medici si se regasesc in orice mic detaliu care defineste experienta senzoriala a brandului: cromatica indrazneata inca de la receptie, mesajele inspirationale transpuse in ambient si pe uniformele personalului, desenele vesele din cabinetul pentru copii sau ambientalul sonor. Pasul urmator este recomandarea si e usor pentru ca vorbim si de statut – clientii recomanda pentru ca le place sa-si asocieze imaginea cu ceea ce e modern.

“Relansarea iDentity spune ca antreprenorii romani pun accent din ce in ce mai mult, pe langa calitatea serviciului, si pe imagine. Ei inteleg ca procesul de vanzare este mult mai facil atunci cand imaginea este cel putin la acelasi nivel cu serviciul.” – spune Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Procesul de branding a fost realizat in doua luni, echipa de proiect din partea Seed Consultants a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov | Managing Director, Ecaterina Gaman | Brand Designer, Roxana Jitaru | Junior Designer, Sabina Leonte | Project Manager, Cristiana Borsaru | Project Executive, Eda Mologani | Project Executive.

Mai multe detalii despre proiectul iDentity puteti gasi pe identity.seed-consultants.ro.

Despre Seed Consultants
Seed Consultants a dezvoltat proiecte de branding si rebranding atat pentru companii romanesti, cat si pentru branduri de talie internationala. Portofoliul Seed Consultants numara branduri importante precum: Aliphia, Andu, Angst, Animax, Austral, Ciserom, Cool, Conferinta Progresiv, EduMagazin, Euronautica, Kooperativa, Novatik, Petrom, Radio ZU, Ruukki Romania, Scandia Food, Silver Mountain, Siveco, Volksbank.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related