Desperados continua petrecerile salbatice si neconventionale cu Desperados Wild Kite

Desperados continua petrecerile salbatice si neconventionale cu Desperados Wild Kite

Desperados, berea cu gust de tequila care aduce la viata spiritul wild, continua petrecerile salbatice si neconventionale cu Desperados Wild Kite. Petrecerea Desperados vine pe 16 august, pe plaja Amphora din Vama Veche, pentru a sustine o cauza nobila, distractia. Iubitorii stilului de viata nonconformist sunt asteptati sa se alature berii petrecarete Desperados in misiunea sa de a crea cele mai puternice experiente senzoriale la Desperados Wild Kite.

Evenimentul va aduce laolalta nu numai iubitori de distractie, ci si rideri profesionisti de kitesurfing, care vor pune in miscare un show iesit din tipare. Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu si Mihai Irimescu, unii dintre cei mai talentati rideri ai momentului, vor da oficial startul evenimentului cu trick-uri spectaculoase si momente pline de adrenalina.

Cei care aleg sa petreaca acest sfarsit de saptamana la mare sunt invitati sa isi reconsidere optiunile de distractie si sa traiasca “desperados” alaturi de prieteni, pe plaja Amphora din Vama Veche, unde vor avea parte de o serie de provocari si experiente intense.

Desperados Wild Kite este a doua petrecere organizata vara aceasta si reprezinta inceputul unei serii de evenimente care declanseaza, intensifica si duc mai departe spiritul wild. Pentru toti nonconformistii care isi depasesc mereu limitele pentru a evada din rutina zilnica si a-si trai viata la maxim, Desperados va continua sa recreeze pattern-urile traditionale ale distractiei, oferind experiente de neuitat.

Despre Desperados:
Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viata spiritul wild si activeaza petrecerile salbatice. Gustul de tequila transforma Desperados intr-un declansator de petreceri si un simbol al distractiei. Cu gustul sau unic, Desperados e o bautura racoritoare, perfecta pentru un stil de viata intens si plin de neprevazut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related