Un art si un copy au plecat in expeditie pe Dunare

Un art si un copy au plecat in expeditie pe Dunare

O dimineata de luni intr-o camera de sedinte. In jurul aceleiasi mese, eu, Andrei Munteanu (Senior Copywriter, Lowe & Partners) si Victor Oprisan (Senior Art Director, Lowe & Partners).

"Spuneti-mi: cum a fost drumul din fata biroului pana la Regensburg si inapoi?"

"Intr-un cuvant: marfa", raspunde Victor.

Asa incepe povestea expeditiei Beck's pe Dunare. Un art si un copy au plecat tocmai pana in Germania sa aduca 4 masini BMW seria 1, premiile cele mai recente promotii a brandului. Cele 11 zile in care cei doi au calatorit pe o barja si au documentat in online, la TV si radio drumul premiilor din Germania pana in Romania au fost comprimate in 5 zile de teasing. Despre mecanismul campaniei va spun eu, pe scurt: bei berea, trimiti prin SMS codul de sub capac si intri in tragerea la sorti pentru una dintre masini sau pentru unul dintre celelalte premii mai mici (pahare sau six-packuri). Mai multe despre campanie si despre cum s-a desfasurat expeditia va spun Andrei si Victor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related