IKEA pe primul loc în TOP 3 ADC*RO în luna iulie

IKEA pe primul loc în TOP 3 ADC*RO în luna iulie

Proiectul Tradiții în viitor a fost votat de către membrii ADC*RO drept cea mai bună campanie a lunii iulie. Expoziția de la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” a fost ideea MSLGROUP The Practice la care au lucrat Oana Bulexa - Managing Partner; Camelia Eremia - Client Service Director; Adriana Diaconu - Head of Social Media și Dana Marin - PR Manager.

„M-a surprins pe bune, mi se pare că te face să te oprești și să zici <<cum naiba să fie asta pentru IKEA?? aaa... da, mă, e clar foarte IKEA>>. E un literalism frumos pentru tot ce înseamnă <<ideea>> la IKEA” a declarat Laura Nedelschi, Creative Director Kubis Interactive & membru ADC România.

Locul al II-lea a revenit proiectului Ciuc - Transmisiune din lumea nouă, pentru Heineken România implementat de Ogilvy România. Este pentru a doua oara consecutiv când Ciuc – Lumea Nouă se află în Top 3 ADC*RO, iar echipa care a lucrat la proiect e formata din Adrian Diac, Group Creative Director/ Copywriter și Paul Dersidan, Senior Art Director.

Pe locul III membrii ADC*RO au votat proiectul Scena9 - Din dragoste pentru teatru pentru BRD realizat de Propaganda. Echipa care a lucrat la proiect e formată din Roxana Panaitescu, Copywriter; Alexandru Lazăr, Senior Art Director; Paul Goți, Senior Art Director; Alexandru Tofan, Art Director si Delia Raicu, Junior Art Director.

Ca în fiecare lună, juriul a acordat și trei mențiuni. În luna iulie mentiunile merg la:

Proiect: Banca de Alimente
Client: Crucea Roșie
Agentie: MullenLowe Romania
Echipa: Silviu Antohe, Art Director și Radu Nantu, Copywriter

Proiect: Vodafone Pass
Client: Vodafone România
Agentie: McCann Worldgroup Romania
Echipa: Ruxandra Papuc, Senior Copywriter și Daniel Strugariu, Senior Art Director

Proiect: Gala Societatii Civile – Multumim!
Client: The Institute
Agentie: Rusu+Borțun Brand Growers
Echipa: Art Directors: Bogdan Pop, Silvana Frînculescu, Ovidiu Hodorogea; Copywriter: Miruna Potop, Group Creative Director: Mircea Crăciun

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related