[Tinerii din agentii - SENIORHYPER] Anca Masek a zbughit-o din design textil catre art direction si nu s-a mai uitat inapoi

[Tinerii din agentii - SENIORHYPER] Anca Masek a zbughit-o din design textil catre art direction si nu s-a mai uitat inapoi

Destinul a tinut-o in suspans pe Anca Masek. In atat de mult suspans, incat aproape ca mergea pe calea resemnarii. 

Anca voia de mica sa lucreze in publicitate. Dar i-a placut si moda, mai ales designul textil. Inca oscila intre ele pe vremea cand mergea la cursuri in Amsterdam si era la o specializare care-i venea turnata: Moda si Publicitate. S-a aventurat apoi cu masterul mai in profunzimile Comunicarii si atunci s-a infiripat mai bine idila intre ea si art direction.

Dar, in viata, lucrurile nu ne ies tot timpul asa cum ne dorim. Dupa ce a terminat... Anca a lucrat in moda inca vreo 4 ani, in Barcelona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Campanii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related