[Tinerii din agentii - Next Advertising] Doua interviuri si o bere mai tarziu, Andreea Cioboata obtinuse internship-ul. S-a intors apoi la mare

[Tinerii din agentii - Next Advertising] Doua interviuri si o bere mai tarziu, Andreea Cioboata obtinuse internship-ul. S-a intors apoi la mare

22 de ani si om de Online-Social Media la Next Advertising e descrierea pe scurt a Andreei Cioboata. Pe Facebook isi spune Andreea Cio. Si este microbista. A doua practicanta a jurnalismului sportiv din seria Tinerimea Agentiilor (prima aici), Andreea si-a petrecut o buna parte din tinerete (aflata inca in desfasurare) pe stadioane. Luand interviuri, scriind cronici si alte activitati periculoase.

E dezghetata, deci, putem afirma asta. La fel a fost si cand a venit vorba de interviurile pentru internship-ul cu care a debutat la Next. A aplicat spre vara si era mai mult cu gandul la mare, la soare. La primul interviu n-a venit vorba de publicitate. Al doilea prag l-a trecut de pe litoral, avea de promovat in scris 3 branduri. Si pentru interviul final s-a intors in Bucuresti, tot de la mare. Zburase linistita in vacaciones, doar nu era s-o cheme tocmai pe ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated