[Tineri din agentii - FRIENDS/TBWA] Alexandra Bombita: Am simtit ca m-as potrivi cu advertising-ul. Vorba aia - inalt, chipes, tacanit si ma face sa rad

[Tineri din agentii - FRIENDS/TBWA] Alexandra Bombita: Am simtit ca m-as potrivi cu advertising-ul. Vorba aia - inalt, chipes, tacanit si ma face sa rad
In dreapta catelului adorabil, cum te uiti la poza, se afla Alexandra

Alexandra Bombita (Copywriter, FRIENDS/TBWA) e indragostita. O data, e vorba de advertising-ul personificat - un tip inalt, chipes, bine facut, destept, cu potential financiar, si tot ce mai zic bunicile ca trebuie sa fie si sa aiba un barbat. Mai are uneori simptome de idiotenie, se intampla sa nu intelegi nimic din ce incearca sa-ti vorbeasca el acolo, dar ce sa-i faci, oameni suntem.

Totusi, oricat de drag i-ar fi acesta, vad in sufletul Alexandrei o alta feblete mai profunda. Iubeste umorul. Sau simtul umorului? Sa fie amandoua. 

Asta nu inseamna ca s-a specializat pe campanii amuzante, Doamne fereste. Stie de toateProbabil doar ca la testele alea de personalitate pe care le faceam pe Tickle (Zât, nostalgie! Zât am zis!) ii iesea, de regula, Class Clown. Ori la "What's your ideal boyfriend's personality?" ori la "What's your highschool stereotype?". Pentru ca si ea are un simt al umorului teribil de bine dezvoltat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related