[Hoaxul si publicitatea] Ana-Maria Pascaru: Atata timp cat avem nevoie de legende si de senzational, hoaxul nu va muri

[Hoaxul si publicitatea] Ana-Maria Pascaru: Atata timp cat avem nevoie de legende si de senzational, hoaxul nu va muri

Desi in PR fabricarea de stiri nu e o noutate, Ana-Maria Pascaru (PR & Events Director, FCB Bucharest) nu crede ca atentia obtinuta cu senzational si nemaipomenit poate compensa o reputatie pusa sub semnul intrebarii.

Din anumite puncte de vedere poate fi tentant. Noi nu am folosit hoaxuri pentru ca profilul clientilor nostri nu permite asa ceva. Vorbind din punctul de vedere al unui om de PR , ne-ar fi si cam greu sa recomandam acest gen de "stire fabuloasa".

Evident viralitatea si numarul mare de oameni atinsi, daca vorbim despre eficienta. Si poate si creativitatea de care dau dovada cei care le fabrica. Pe termen lung insa, nu stiu daca putem vorbi de atuuri. De multe ori risti sa iti pierzi credibilitatea. Pe de alta parte, evident ca depinde foarte mult de subiect si de client.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related