Stranuturile de sezon si campaniile care li se adreseaza. Hapciu

Stranuturile de sezon si campaniile care li se adreseaza. Hapciu

Cel mai enervant lucru cu raceala e atunci cand nu poti sa dormi pentru ca esti pe cale sa te imbolnavesti. Si stii ca in doar cateva ore, totul o sa fie si mai rau. Asa eram eu aseara la 3 noaptea zvarcolindu-ma in pat cu 1) o nara infundata si 2) o amigdala usturatoare, ambele pe stanga. Intre timp, nicio grija, virusul si/sau bacteriile au facut cunostinta si cu jumatatea mea dreapta, asa incat acum stranut si tusesc simetric.

Dar nu e vorba doar de mine. Marius Cristea, capitanul-sef al IQads-ului e de asemenea racit si iese din birou de mai multe ori pe zi ca sa-si sufle nasul. Marin Preda a fost racit de 3 ori in ultimele 2 luni, fiecare raceala avand o durata intre 7 si 14 zile. Da, este racit de 2 luni incoace.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related