Doua Cresta Awards pentru Saatchi & Saatchi

Campania "Soundproof City" dezvoltata de Saatchi & Saatchi Bucuresti si Saatchi & Saatchi Frankfurt pentru Sony Ericsson, in Germania, a castigat doua premii la Cresta International Advertising Awards, eveniment ce s-a desfasurat luni, 26 octombrie la New York.

Campania "Soundproof City" realizata pentru noul Sony Ericsson Walkman cuprinde trei executii - "Downtown", "Harbour", "Park" - si a castigat un torfeu in categoria Press si un altul in categoria Poster.

Pentru a realiza acest proiect, Saatchi & Saatchi Romania a participat la un pitch global, desfasurat in cadrul retelei Saatchi & Saatchi, iar pentru executiile finale a colaborat cu Saatchi & Saatchi Germania si cu echipa de la Carioca din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related