Saatchi & Saatchi a dezvoltat o campanie pentru Sony Ericsson in Germania

Saatchi & Saatchi Bucuresti, impreuna cu Saatchi & Saatchi Frankfurt, a dezvoltat recent o campanie de print si OOH pentru Sony Ericsson care ruleaza in Germania. Campania poarta numele "Soundproof City" si este formata din trei executii: "Downtown", "Harbour", "Park". Abordarea brief-ului a plecat de la premiza ca noul Sony Ericsson Walkman transforma tot ce te inconjoara, anuland zgomotul orasului. Astfel, sunetul melodiilor atinge perfectiunea si se distileaza in stari sufletesti, oferindu-ti senzatia ca te afli intr-un studio de muzica.

Pentru a realiza acest proiect, Saatchi & Saatchi Bucuresti a participat la un pitch global desfasurat in cadrul retelei Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related