#tricouldeadouazi: Primele 100 de idei de scuze dupa o noapte de pomina in club

#tricouldeadouazi: Primele 100 de idei de scuze dupa o noapte de pomina in club

Am rugat comunitatea creativa sa ne invete cum sa ne cerem scuze dupa o noapte de pomina cu betii crunte sau cu distractie eleganta. Asa ca acum avem primele 100 de idei pentru competitia de design de tricouri alternative pentru club B52: Tricoul de a doua zi. Se pare ca licorile bahice sunt top of mind in ceea ce priveste motivele de scuze, fie ca sunt adresate partenerului/partenerei care ne asteapta acasa, fie ca sunt adresate sefului care ne-a prins cu ochii bulbucati.

Lucrarile aprobate si publicate pe site-ul competitiei ilustreaza intr-o maniera ironica sau cat se poate de serioasa scuzele pe care de acum le vom avea pregatite dupa o noapte de pomina cu concerte de muzica alternativa, piese de teatru sau petreceri.

Au mai ramas 3 saptamani de inscrieri in competitia lansata de B52 si IQads pe platforma The Creator, competitie care vrea sa-i starneasca pe profesionistii si pasionatii de design sa inventeze cel mai tare tricou care isi cere scuze in locul purtatorului dupa o noapte de pomina in club B52, pe bune sau ironic. 

Tocmai pentru ca stie prin ce situatii ajungi sa treci, B52 te invita sa propui un design de tricou de a doua zi, care poate ajunge tricoul oficial al clubului si care iti poate aduce glorie si premii totale de 2.000 euro.  

Pentru inspiratie, haideti sa vedem o parte dintre lucrarile care ne-au atras atentia, impartite pe categorii deloc stiintifice:

Scuze lirice:

Scuze animalice:

Scuze educationale:

Scuze peste masura:

Pentru mai multe lucrari urmariti galeria foto de mai jos:

Suntem siguri ca ti-au trecut si tie prin minte cateva idei de tricou de a doua zi, asa ca asteptam propunerile tale pana pe 16 februarie. Pentru mai multe detalii despre competitie, te vor ajuta brieful oficial si regulamentul competitiei. Citeste-le cu atentie.

Mai multe detalii despre competitie, regulament si inscrieri gasesti pe site: www.creator.iqads.ro/b52.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related