Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub! Cadouri creative, degustari, ateliere si sedinte foto pentru vizitatoare

Dichis de Florii la Breslo Handmade Hub! Cadouri creative, degustari, ateliere si sedinte foto pentru vizitatoare

Weekendul acesta sarbatorim Floriile la unul dintre cele mai fun evenimente de primavara: Breslo Handmade Hub. Organizat de cea mai mare comunitate creativa din Romania, Hub-ul se anunta ferm de neratat!

Breslo Handmade Hub va avea loc weekend-ul acesta, de Florii, 4-5 Aprilie, 10:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Hanul lui Manuc). Intrarea gratuita!

Eveniment Facebook: 
https://www.facebook.com/events/984257798252880/

Website eveniment: 
https://www.breslo.ro/event 

Ne asteapta o atmosfera relaxata si creativa, muzica buna, cadouri handmade, prajituri irezistibile si tot felul de activitati speciale pentru rasfatul vizitatoarelor 

Zona de dichis cu flori in par, hair & makeup artists si sedinte foto gratuite pentru vizitatoare.

Floronite.ro ne pun flori in par, make-up artistul Carmen Gavrila si hair stylist-ul Camelia Dumitrescu ne invata cum sa ne aranjam, iar fotografii talentati de la F64.ro, impreuna cu amaliasavinescu.ro si alinabotica.ro ne fac portrete profesioniste inconjurate de flori handmade.

In zonele de bar asteapta dulciuri home-made, sushi proaspat si vin bun de la Samburesti.

HouseofGoodies.ro, Bunicel.ro si my-sushi.ro ne-au pregatit prajituri, dulceturi si sushi de casa, de savurat alaturi de un pahar rece de Aqua Carpatica sau de un vin bun de Samburesti. 

Ateliere creative pentru pasionatii de handmade. Invata sa faci orice!

Creatorii talentati de pe Breslo.ro te invata trucurile meseriei. Vei invata sa faci singura brose din piele sau coronite din flori faux, trandafiri din servetele sau pisici din sarma modelata, cum sa gravezi cu foc si sa pictezi bijuterii din sticla. Spor la treaba!

Targ de cadouri handmade cu 70 dintre cei mai talentati creatori

70 de creatori talentati ne asteapta cu cele mai frumoase produse ale lor. Hub-ul va fi locul perfect pentru cumparat cadouri de Iepuras si Florii, vom gasi orice de la haine, la cosmetice bio, totul lucrat manual cu mare atentie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related