Castigatorii primei editii IAB MIXX Awards Romania

Castigatorii primei editii IAB MIXX Awards Romania

The Geeks si Groupama au castigat marele premiu – Best Digital MIXX Campaign - din cadrul primei editii IAB MIXX Awards Romania pentru campania "Testul de Risc". Premiile au fost anuntate aseara, in cadrul unui eveniment RoNewMedia prezentat de Andi Moiesescu si organizat in Silver Church.

Campania Groupama a castigat si premiul din categoria Experimental & Innovative Campaign (trofeul fiind inmanat de Bogdan Prajisteanu).

The Geeks a mai avut doua campanii premiate in cadrul competitiei: "Back to School" (pentru clientul Pilot Frixion), castigatoare la categoria Rich Media Display, si "Horoscop la o cafea" (pentru Doncafe), premiata la categoria Best Social Media Apps.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related