Partenerii tehnici ADfel 2015 fac spectaculosul posibil

Partenerii tehnici ADfel 2015 fac spectaculosul posibil

Pregatim cea mai creativa saptamana din publicitatea romaneasca cu cei mai creativi parteneri. Cei care vor face spectacolul posibil in acest an la ADfel sunt: AdProduction - cu solutiile de productie mereu la ei, Five’s - responsabili pentru spectacolul tehnic, Grafica si Tipar - cei care aduc tipariturile creative si Smybox - cea mai chic cabina foto din oras. Toti vin sa faca lucrurile sa se intample la cea de-a zecea editie ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, care va reveni intre 21 si 27 septembrie, la Fabrica.

Dar sa vi-i prezentam pe rand: pe AdProduction probabil ii stiti de la celelalte editii ADfel: sunt cei care au imbracat evenimentul, an de an, in vizualuri personalizate. Ca sa va reimprospatam un pic memoria, vacanta n-ar fi venit cu trenul din Franta, poate nu v-ati fi descurcat atat de bine fara harta evenimentului, iar ochii nu v-ar fi fost incantati de campaniile neconventionale afisate in cadrul ADfel Galleries, daca nu ar fi avut ei solutiile potrivite pentru fiecare dintre brief-urile noastre. Anul acesta revin cu o prezentare spectaculoasa.

Foto credit: XMedia Studio

Spectacolul Five’s se intoarce la Fabrica pentru cea de-a zecea editie ADfel, oferind scena, sunetul, luminile si echipamentul video pentru ca ideile sa se intample. Five’s va sustine prin toate aceste echipamente activarile care v-au incantat si va vor taia rasuflarea in saptamana evenimentului. Plus o mana de oameni dedicati care vor fi la posturi, in control total al spectacolului (piro)tehnic. Ups, am zis prea multe.

Daca primii doi parteneri vor veghea zi si noapte la buna desfasurare a evenimentului, ceilalti doi vor participa activ la intretinerea atmosferei neconventionale la ADfel 2015. Vi-i prezentam asadar pe Symbox si Grafica si Tipar, dar nu va asteptati sa va lasam si in culise: detalii puteti afla, vedea si simti pe pielea voastra in septembrie. Mai e un pic.

Ce putem sa va spunem e ca Smybox va vor invita in cabina foto oficiala ADfel. Nu e orice cabina foto, ci una care se da peste cap sa iti pastreze amintirile de la orice eveniment al vietii tale. Fie ca vrei sa pleci cu o mare poza acasa (un format 13x18 iti va gazdui cele mai faine momente) sau sa le faci in ciuda prietenilor tai care au ramas acasa cu o poza pe mail, afla ca Symbox iti poate indeplini orice dorinta, atata vreme cat stai in fata camerei.

Cat despre Grafica si Tipar, veti afla doar de la ei cate forme poate lua hartia, cartonul si tiparul. Nu, nu vorbim despre materiale conventionale, ci despre abordarea celor de la GT cand vine vorba de tiparituri creative. Mai aflati si ca nu numai tiparul este punctul lor forte, ci si creatia de materiale promotionale custom made, servicii grafice si materiale pentru campanii de marketing si comunicare, dar si integrarea tehnologiei in print, cum ar fi video-brosurile.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Despre AdProduction
AdProduction croiesc productie publicitara din 2002. Desi diferite, toate proiectele lor sunt pregatite in doua faze: intai gandite, apoi date in productie. Prima oara se opresc la discutie, masurand nevoile si stabilind solutia potrivita. Abia apoi pregatesc materialele si pornesc echipamentele. Produse outdoor si indoor, semnalistica si POSM-uri: solutii tailor made pentru orice proiect.

Despre Five’s
Producator tehnic de evenimente & creator de spectacol - are de 20 de ani toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite cu siguranta si control de tehnicieni inimosi si isteti care iti iau grija de pe umeri si iti aduc satisfactie in inima si P&L.

Despre Smybox
Smybox este o noua inovatie care functioneaza ca o cabina foto clasica, fara a fi limitata la functiile unei cabine foto traditionale, permitandu-ti sa alegi dintr-o gama de imagini frumoase de fundal si sa le personalizezi pentru fiecare ocazie.Fotografiile pot fi trimise direct pe e-mailul tau, impartite pe Facebook sau tiparite instantaneu, astfel incat oricine isi poate lua propria fotografie ca amintire.

Despre Grafica si Tipar
Companie cu 100% capital privat romanesc si cu o lunga istorie in industria tipografica, Grafica si Tipar a inceput ca tipografie in 2002, continuand ca o casa de creatie si productie tipografica. In timp, gama de servicii s-a diversificat, oferind suplimentar productie publicitara si obiecte promotionale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related