[Teritorii noi in publicitate] Andra Iazageanu: Sunt mai mult decat “cea care sta pe Facebook toata ziua”

[Teritorii noi in publicitate] Andra Iazageanu: Sunt mai mult decat “cea care sta pe Facebook toata ziua”

Andra Iazageanu este Digital Specialist Golin. Si chiar sta pe Facebook toata ziua. Unde se ocupa cu o prezenta a brandurilor in real time. Cea mai mare provocare a fost sa isi gaseasca locul in publicitate. L-a descoperit si crede ca in viitor va fi din ce in ce mai incapator.

Noi am vrut sa vedem ce efecte au avut schimbarile sociale si tehnologice ale ultimilor ani in agentii, ce teritorii noi au creat acolo si care sunt oamenii care le gestioneaza.

 

Am 27 de ani, nu ratez nicio oportunitate sa calatoresc si sa fac prajituri. Ar putea sa fie atipic pentru acest domeniu, faptul ca am absolvit ASE, dar ma ajuta sa pun lucrurile mai bine in perspectiva. Am inceput prin diferite proiecte si acum lucrez la Golin deja de 1 an pe branduri super cool.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related