Lehel Mor Mako (AMPRO Design): Un logo urat poate fi cel mai frumos daca este logo-ul nostru

Lehel Mor Mako (AMPRO Design): Un logo urat poate fi cel mai frumos daca este logo-ul nostru

Si pentru a explica aceasta sentinta, Lehel Mor Mako (Graphic & Brand Designer, AMPRO Design) se intoarce la maestrii. La Paul Rand, mai exact, care spunea ca este mai important ce simbolizeaza un logo decat cum arata. Si apoi la Saul Bass si logo-urile lui, care au reusit sa supravietuiasca 30 de ani. In Romania, Lehel se intoarce pana la ARO si Dacia, in epoca de aur a minimalismului.

 

Eu cred ca logo-ul ramane ceea ce a fost intotdeauna, indiferent de noile redefiniri din publicitate. La fel si menirea lui ramane aceeasi, la fel de importanta, si anume sa ajute la remarcarea companiei, serviciului sau chiar a produsului in forma sa cea mai simpla.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related