Ce vezi joi la ADfel 2015

Ce vezi joi la ADfel 2015
Credit: Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio

Sa nu va sperie ploaia, va garantam ca s-a oprit: am verificat din cel putin cinci surse de incredere. N-am ajuns chiar la Romica Jurca, dar internetul zice ca e oficial: va puteti distra bine-mersi la ADfel 2015 si astazi, in a patra zi a evenimentului.

In spatiu, seara arata asa:

In timp, incepem la 18.00 si terminam cand va plictisiti de activari neconventionale. Pariem ca niciodata?

In cuvinte putine, cat sa va starnim curiozitatea, seara va arata asa:

Branduri prezente la ADfel - 18.00 - 23.00

Orange

Portret de Familie
Stress’o’Metrul
alte surprize

La ADfel, Orange te ajuta sa dai mana cu mana cu prietenii si tehnologie, dar si sa-ti testezi memoria sau nivelul de stres prin activarile la care te invita toata saptamana.

Credit: Miluta Flueras

 

Milkshake by Dr. Oetker

The Shaky Challenge

Pentru prima seara la ADfel 2015, Milkshake de la Dr. Oetker vine sa-ti testeze rezistenta la distractie: ne indoim ca o sa poti refuza provocarea de a-ti prepara un milkshake neconventional. Cum? Trebuie sa veniti sa vedeti ce v-am pregatit in cltul The Shaky Challenge:


Credit: Ivan Creativ

 

Grand Spoof by Ardealul

Incepand cu ora 21.00, continuam seara cu proiectiile Grand Spoof by Ardealul: vedeti cele mai bune 13 lucrari pe care le vom premia, multe hohote de ras mai tarziu.


Credit: Ivan Creativ

 

Cununa

Casa Cununa
Masa Cununa
Cununa pentru cei care (cred ca) merita

Daca te simti neapreciat, Cununa te fericeste si-ti pune pe cap o cununa adevarata, cu tot cu o ceremonie si-un piedestal, printr-o activare graitoare de la sine: Cununa pentru cei care (cred ca) merita. Asaza-te si la masa lor, pregatita cu la fel de multa migala ca si produsele cu care se mandresc. 


Credit: Ivan Creativ

 

Five’s

How to Turn Events into Performing Arts

Five’s te invita la un demo de lumini, de unde sa pleci cu idei: cum sa-ti faci evenimentele sa sune si sa arate mai bine, fie ca esti agentie, client sau participant.


Credit: Miluta Flueras

 

Activitati ADfel - 18.00 - 23.00

Smybox

Photobooth ADfel

Zambeste, click, poza instant, amintire pe hartie, recuzita personalizata: conceptul Smybox e departe de cel al unei cabine foto traditionale. Bine te-ai pozat in lumea magica Smybox!

 

#smyboxromania

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015

ADfel Projection

Proiectia de reclame a serii

O ora de reclame misto, pe ecranele din terasa.

 

ADfel Galleries

Galeria neconventionalelor romanesti

Traditie a evenimentului, ADfel Galleries te intampina si anul acesta cu studiile de caz ale campaniilor afara-din-cutie ce-au vazut lumina zilei in perioada in 2014 si 2015.

 

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In cele 9 editii de pana acum, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related