Ne luam ramas-bun de la ADfel 2015

Ne luam ramas-bun de la ADfel 2015

Pentru al zecelea an consecutiv, ne-am luat la revedere de la saptamana de neconventional ADfel. Intre 21 si 27 septembrie, ar fi trebuit sa fiti cu noi pe terasa Fabrica pentru activari cate si mai cate. Daca n-ati ajuns, nu ne suparam, ba chiar va facem o retrospectiva in ciuda, ca sa vedeti cate ati pierdut.

 

V-am spune ce credem noi despre ADfel, dar ne-ati putea acuza de reclama desantata. Asa ca ii lasam* pe cei care ni s-au alaturat la cea de-a zecea editie a evenimentului.*Orice alegere de thumbnail e complet intamplatoareCredit: Ivan Creativ - https://vimeo.com/ivan781

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Orange la ADfel 2015

Incepand de luni, Orange s-a instalat la ADfel cu Family Portrait si Stres'o'Metrul despre care va povesteam aici. Imaginati-va sapte zile de poze cu prietenii, pe care le puteai obtine doar daca va tineati toti de mana (nu, nimeni nu a reusit sa le obtina altfel, chiar era musai sa va luati toti de mana), de evaluat calmul celor veniti la ADfel (am observat ca, pe masura ce weekendul se apropia, lumea devenea din ce in ce mai relaxata si stresul se dematerializa cat ai zice stare de bine) si de dat pe net cu Orange Wi-Fi, cat sa iti chemi toti prietenii de pe Facebook sa ti se alature. Nu va mai zicem de goodies-urile pe care le puteati primi: fie ca stiti deja, fie va veti supara pe voi ca nu ati reusit sa ajungeti.

In imagini, forfota din zona Orange a aratat cam asa:

 

Credit: Uncle Jeb Studio

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Pe film, si mai si:

 
Asa te simti Orange la ADfel 2015

Vezi cum se simte tehnologia care te face sa zambesti: fa o poza doar tinandu-te de mana cu prietenii, da testul cu stres'o'metrul si descopera goodies pe loc. Vino sambata si duminica la ADfel, in zona Orange.Credit: Ivan Creativ https://vimeo.com/ivan781

Posted by IQads on Saturday, September 26, 2015

 

Cununa la ADfel 2015

Toata saptamana a fost si prilej de asezat la masa Cununa, singurul brand romanesc care a iesit din gaoace la ADfel. Cand iti faci debutul cu public neconventional, nu te rezumi la a-ntinde si decora masa: ii incurajezi si-i incununezi pe cei care se simt neapreciati printr-o ceremonie neconventionala, crosetezi like-uri numai bune de dat in stanga si-n dreapta si faci si workshop-uri in care mesterii tai isi dovedesc iscusinta. Avem si poze care s-o dovedeasca: 

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Grand Spoof by Ardealul 

Joi a fost prima zi in care terasa s-a oprit din vorbit ca sa asculte si sa rada: seara a apartinut castigatorilor Grand Spoof by Ardealul. Dupa o ora in care publicul s-a amuzat in pauza publicitara facuta cu fainosag de concurenti, a urmat premierea, asezonata cu umor, caci asa le sade bine celor care dau alt gust publicitatii.

Locul I a fost castigat cu spoof-ul Barbatii adevarati mananca pate, de Serban Roman, Andrei Rosca, Vlad Visinescu, Vlad Bonciu si Victor Soica:

Bonus: daca v-ati intrebat vreodata cum arata un metru de pate, aveti raspunsul in imaginile din seara Grand Spoof:

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Friday, September 25, 2015

 

Milkshake de la Dr. Oetker la ADfel 2015

Joi si vineri, Milkshake de la Dr. Oetker a agitat spiritele prin provocarea The Shaky Challenge. Recuzita cu care participantii isi puteau face un shake altfel decat prin banala miscare pe care o stim cu totii a fost pe masura ideilor si creativitatii lor. Rezultatul? 40 de moduri nemaivazute de a-ti prepara un shake si un GoPro castigat cu un numar de jonglerie:

 
Accepta si tu provocarea Milkshake de la Dr. Oetker

Accepta si tu provocarea Milkshake de la Dr. Oetker si participa la The Shaky Challenge. N-avem tutoriale, doar inspiratie de la cei care au incercat deja:

Posted by IQads on Thursday, September 24, 2015

 

Five's la ADfel 2015 

Timp de 6 seri, fatada Fabrica a fost transformata de Five's intr-un ansamblu de culori, modele grafice si imagini care au imbracat cea de-a zecea editie ADfel in haine festive. In plus, reprezentantii Five's au raspuns intrebarilor celor interesati de tehnologia de ultima ora si optiunile prin care orice eveniment se poate transforma intr-un spectacol. Avem cateva mostre chiar aici:

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Zilele Culturale ADfel

Primele trei zile au insemnat si anul acesta Zilele Culturale ADfel: 24 de organizatii si institutii non-guvernamentale au incurajat publicul la slalom printre cele 54 de idei instalate la Fabrica. Te puteai intalni cu ursi, recuzita de carnaval, mari corupti, bijuterie contemporana, reciclare creativa, care te invatau ba gramatica, ba legislatie, cate-un pic despre feminism sau drepturile copiilor, ba chiar si lucrul in echipa. In multe poze, Zilele Culturale au aratat asa: 

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015

 

Parteneri

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 21 si 27 septembrie, pe terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti). Pe IQads puteti sa cititi in detaliu despre activarile evenimentului. Solution provider-ul nostru a fost, ca in fiecare an, AdProduction, iar spectacolul tehnic a fost asigurat de la Five's.

Daca v-ati recunoscut prin pozele si filmuletele postate, e numai datorita obiectivelor si priceperii fotografilor nostri: Miluta Flueras, Simion Buia, Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio si Smybox. Ivan Creativ este videograful care si-a dat camera peste cap pentru a va imortaliza pe film.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related