Stop-cadru: mai ai doua saptamani pentru a te inscrie in competitia NESCAFE 3in1 Experiences

Stop-cadru: mai ai doua saptamani pentru a te inscrie in competitia NESCAFE 3in1 Experiences

Uneori, statul pe ganduri poate dauna creativitatii. Analizezi prea multe, faci prea putine, cu totii am trecut prin asta. Si exact opusul il incurajam prin competitia de creatie NESCAFE 3in1 Experiences, de pe platforma TheCreator, care a intrat in ultimele 2 saptamani de inscrieri.

Nu-i rapid ca un NESCAFE 3in1, dar nici prea complicat: iti vrem clipul intr-o colectie de experiente impreuna cu gasca. Transforma-ti timpul petrecut cu prietenii intr-un demo pentru tinerii ca tine: inspira-i si pe altii sa porneasca intr-o aventura, aratandu-le cat de bine te distrezi cu gasca ta.

Premii si juriu

Avem premii pe masura creativitatii tale: 3.000 de euro in total si o experienta surpriza, cu care sa ii dai pe spate pe prietenii tai. Intai si-ntai trebuie sa treci totusi de juriul nostru, ales pe spranceana: 

  • Lucian Pavel (Senior Brand Manager Beverages, Nestle)
  • Camelia Balinca (Head of Newcast, Zenith Romania)
  • Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest)
  • Hypno (regizor)
  • Andrei Lacatus (DJ, VJ, MC, vlogger)
  • Sandra Cristu (Project Manager, IQads)

Asa ca pune-ti imaginatia, prietenii si camera la treaba si vino cu cele mai tari idei: un videoclip de maxim 90 de secunde te desparte de invidia comunitatii creative. Citeste brief-ul competitiei si nu sta prea mult pe ganduri, caci ideile bune vin spontan, ca si oportunitatile.

Vrem sa ne arati cum stii tu mai bine sa-ti scoti prietenii din amorteala. Fie ca ai deja o gasca pusa pe distractie sau ca iti imaginezi cum ar fi sa ai una, arata-ne povestea ta. Competitia va desemna primele trei cele mai bune lucrari inscrise in competitie, prin votul juriului profesionist si al publicului.

Pune mana pe telefon, camera sau creion si arata-ne cum iti tragi cel mai bun prieten de pe canapea si impreuna strangeti toata gasca: plecati spre mare, ajungeti dincolo de munti, faceti autostopul pana in capatul celalalt al tarii (sau lumii). Puteti sa faceti ceva nou chiar acolo unde sunteti: important e sa va bucurati de timpul petrecut cu gasca. Filmeaza, deseneaza, animeaza: foloseste-te de orice tehnica iti e la indemana ca sa ne arati ca ai material demn de enciclopedia de experiente NESCAFE 3in1 Experiences. Mai multe detalii gasesti in Regulament. Mai ai timp sa te inscrii pana pe 8 octombrie!

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

Cornea Costel
acum 8 ani
Unde sunt creațiile ? Vrem să votăm !


Branded


Related