Reportaj aproape live de la ADfel 2015

Reportaj aproape live de la ADfel 2015

Inceput de saptamana, inceput de ADfel 2015: luni isi lua avant singurul eveniment de publicitate neconventionala, pe terasa Fabrica. Mai e timp pana miercuri sa ajungeti la Zilele Culturale ADfel si pana duminica la ADfel si sa vedeti cele mai destepte idei de promovare neconventionala la un loc. 

Cea de-a zecea editie a debutat cu Zilele Culturale ADfel, trei zile in care organizatiile si institutiile non-guvernamentale au pus in scena fel de fel de activitati menite sa ne gadile moral, cultural si estetic. Nimic pretentios, dar cu folos: mai aveti timp si astazi sa ii vedeti in actiune pe cei 24 magnifici care ne-au incantat ieri si alataieri cu ideile lor creative.

Family Portrait, zona Orange in care adaugi o poza la albumul familiei, s-a transformat in One Big Family Portraitcaci toti cei veniti la ADfel au vrut sa vada cum tehnologia face minuni. Niste senzori atent calibrati si impreunarea mainilor rezulta intr-o poza numai buna de scanat, share-uit sau pus pe frigider. V-am recomanda sa treceti sa va masurati nivelul de stres pe la STRESS'o'METRU imediat dupa: e cunoscut faptul ca prietenii te destreseaza ca prin minune.

 

Credit: Uncle Jeb Studio

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

Cununa a intins masa imbelsugata pentru toti doritorii si le-a pus o cununa pe cap tuturor publicitarilor demni de asta. Se poate ca publicul sa fi trisat un prisat un pic, nu chiar toti lucreaza in publicitate. Partea buna? Toata lumea s-a simtit premianta.

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

La datorie pentru toti cei avizi de tehnologie pusa in slujba spectacolului au stat Five's, cu al lor colt dedicat. Pe langa solutiile tehnice care au stat la baza sunetului si luminilor din terasa, Five's s-a prezentat mai ceva de nota zece:

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Wednesday, September 23, 2015

 

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 21 si 27 septembrie, pe terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul evenimentelor incepe in fiecare seara la ora 17.00, iar intrarea este libera. Pe IQads.ro puteti sa cititi in detaliu despre activarile evenimentului.

Five's asigura regia si spectacolul si la ADfel 2015. Five's - Creator de Spectacol are toate ingredientele artelor spectacolului, vazute si nevazute: Sunet, Lumini, Scenotehnica, Video, Pirotehnie, Efecte speciale, manuite de tehnicieni inimosi si isteti.

Daca v-ati recunoscut prin pozele si filmuletele postate, e numai datorita obiectivelor si priceperii fotografilor nostri: Miluta Flueras, Simion Buia, Ionut Caprarescu de la Uncle Jeb Studio si Smybox.

 

photo by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015

 

 

#smyboxromania

Posted by IQads on Tuesday, September 22, 2015

 

AdProduction, cu solutiile de productie mereu la ei, au imbracat evenimentul in haine personalizate: de la ADfel Galleries la harta generala, ati putut naviga prin apele evenimentului multumita lor.

Va asteptam pana la sfarsitul saptamanii, mai avem destui asi neconventionali in maneca, in afara de cei pe care vi i-am dezvaluit deja. Un indiciu minimal: aduceti-va spiritul practic si rezistenta la efort fizic la voi, va trebui sa gasiti solutiile potrivite pentru a face un Milkshake de la Dr. Oetker, la The Shaky Challenge.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

ADfel este gazduit de Fabrica.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related