22 de autori deschid drumul unei noi generatii de jurnalisti

22 de autori deschid drumul unei noi generatii de jurnalisti

Competita Premiile Superscrieri organizata de Fundatia Friends for Friends implineste anul asta cinci ani, asa ca responsabilii cu "premiile Pulitzer de Romania" au marcat momentul si au adunat toate scrierile creative care au castigat de-a lungul timpului in cadrul concursului. 22 de autori de nonfictiuni au fost inclusi intr-un volum care cuprinde 24 de povesti bine scrise, felii de viata care te trimit in mijlocul lumilor explorate de jurnalisti. Evenimentul de lansare a avut loc la Art Yourself Gallery si a adunat specialisti din industrie si entuziasti ai genului.


Povestile ne duc mai departe si sunt, poate, cel mai puternic liant social, asa ca bucatile de realitate adunate in carte sunt mici universuri care ne pot invata atat despre altii, cat si despre noi insine. Procesul din spatele scrierii unui text de jurnalism narativ e migalos si consumator de resurse de toate felurile, dar de cele mai multe ori „bucataria jurnalistica” ramane ascunsa de ochii publicului. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related