Cele mai performante agentii de PR in 2015

Cele mai performante agentii de PR in 2015

Revista Biz lanseaza in exclusivitate, in cadrul conferintei PR and the WEB, rezultatele Top Agentii PR 2015, un studiu BIZ si Unlock Market Research, aflat la a treia editie, ce vizeaza masurarea performantelor financiare ale agentiilor si a imaginii pe care acestea o au in randul companiilor. 

Lansarea studiului va avea loc vineri, 23 octombrie, la Hotel Intercontinental Bucuresti, in cadrul conferintei PR and the WEB, un eveniment dedicat PR-ului si comunicarii digitale in era web-ului social.

Conferinta se adreseaza specialistilor in media, marketing, publicitate si PR si prezinta cele mai noi concepte de lucru si tehnologii pe care le au la dispozitie profesionistii uneia dintre cele mai dinamice industrii ale zilelor noastre.

Pe parcursul a sase sesiuni, speakerii vor aborda subiecte precum pozitia pe care o ocupa zona de PR in Romania, puterea relatiilor publice si, mai ales, puterea relatiilor, prin implicare si colaborare. Vom vorbi despre campaniile in care continutul este mai bun decat imaginea si despre viitorul comunicarii corporate versus viitorul comunicarii de tip consumer.

Afla alaturi de cei mai buni specialisti in comunicare care sunt tendintele care modeleaza PR-ul viitorului si reperele care dau tonul schimbarii!

Printre speakeri se numara Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication); Anca Nuta (Head of Identity & Communication, Unicredit Bank); Cornel Ilie (Solist Vunk); Oana Bulexa (Managing Director, MSLGROUP The Practice); Vlad Petreanu (om de radio si blogger); Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania); Alexandru Paius (Senior Partner, IMAGE PR).

La Gala BIZ PR Awards se vor oferi mai multe distinctii, printre care:

  1. Notorietate in PR
  2. Cea mai buna reputatie in PR
  3. Premiul pentru cea mai rapida ascensiune
  4. Premiu pentru performanta financiara
  5. Premiu pentru performanta in PR
  6. Premiul pentru creativitate in PR
  7. Premiul de excelenta in PR

Gala BIZ PR Awards 2015 va fi prezentata de Cabral Ibacka.

In parteneriat cu Unlock Market Research, evenimentul PR&WEB este sustinut de DC Communication, MSL Group The Practice, Golin, Image PR, BCR, Nespresso, Telekom, Danone.

Partenerii media sunt: SMARK, IQads, Ziare.com, Business24, Cariere, HR-Club, Ejobs, IAA, Comunicate de presa, Learning Network, Zelist Monitor, Comunicate de afaceri, Nonguvernamental, 9AM.

Solution Partners: Ad Production, Update Adv, Agrafa, Etarget, Digital Star.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related