Ioana Manea: Captain Brainstorm marcheaza pentru mine o alta varsta profesionala, cea a dascalului

Ioana Manea: Captain Brainstorm marcheaza pentru mine o alta varsta profesionala, cea a dascalului

Ioana Manea a trecut printr-o sumedenie de agentii de publicitate din industrie in cei aproximativ 20 de ani de activitate; intre ele e numara si Leo Burnett, Grey, Lowe, JWT sau Ogilvy & Mather. A fost la baza unor povesti publicitare cum este cea a personajului tanti Maria din reclamele la detergentul Bonux. In 2005, Ioana a decis sa porneasca pentru prima data pe cont propriu si a infiintat agentia Loco Branding & Communication.

Acum, Ioana a dezvoltat un nou proiect care marcheaza si trecerea la o alta etapa profesionala – cea de dascal in care da mai departe cunostintele acumulate pana in prezent. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related