Enciclopedia de experiente cu prietenii are nevoie de votul tau

Enciclopedia de experiente cu prietenii are nevoie de votul tau

Stii cum e sa ai un spirit tanar, fie ca mai ai varsta biologica sau nu? Sa nu te multumesti cu putin si sa faci lucrurile sa se intample pentru tine si prietenii tai? In experientele cu gasca si nu numai: ideea poate sa sara de oriunde, important e sa o prinzi si valorifici. Ca e ceva nou sau ceva ce ai facut deja cu prietenii tai, dar v-ati dat seama cum se poate ajunge la experiente care va apropie, nu lasati oportunitatile sa treaca pe langa voi.

Tocmai asta arata lucrarile inscrise in competitia NESCAFE 3in1 Experiences, de pe platforma TheCreator: peste 40 de inscrieri in concurs si 18 lucrari aprobate in care prieteniile se sudeaza vazand cu ochii si in care pretextele pentru creat amintiri sunt la tot pasul.

Acum mai bine de o luna, NESCAFE 3in1 si IQads lansau provocarea: membrii comunitatii creative aveau la dispozitie 90 de secunde in care sa filmeze experiente cu gasca fiecaruia. Experiente pe care sa vrem sa le repetam si sa ne inspire, care sa ne poarte dintr-un colt in altul de tara sau oras. Intamplari care sa-ti spuna "vreau si eu sa fac asta" sau "bai, ce idee faina".

Inscrierile aprobate in concurs ne-au aratat ca n-ai nevoie de multe: prietenii pot munta si muntii, trebuie doar sa prinda din zbor momentele in care sa inceapa o noua aventura.

Inspira-te din lucrarile aprobate in concurs si voteaza-ti preferata pana pe 18 noiembrie pe platforma TheCreator: votul publicului larg (40% din nota finala) va fi completat de votul juriului profesionist, printre care Hypno (regizor), Andrei Lacatus (DJ, om de radio, vlogger) si Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis Bucharest).

Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine: impulsul porneste de la NESCAFE 3in1, iar continuarea scenariului tine doar de imaginatia ta si a prietenilor tai. Pana vom afla marii castigatori, pe 20 noiembrie, arunca un ochi pe inscrierile in concurs aici si nu uita sa-ti incurajezi preferatii, votandu-i.

Va usuram munca, si va aducem chiar aici toate inscrierile aprobate in concurs:


Voteaza-ti preferatii pana pe 18 noiembrie pe site-ul competitiei.

 

Despre platforma TheCreator 

TheCreator.ro este o  platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 20 competitii de design si film, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Puma si Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related