Un reminder de la Regina Maria: Tinerețea poate fi veșnică dacă îți asculți corpul din studenție

Un reminder de la Regina Maria: Tinerețea poate fi veșnică dacă îți asculți corpul din studenție

Știm că îmbătrânim când discuțiile cu prietenii se opresc, mai nou, la colonoscopii, implanturi dentare și analiza detaliată a tot felul de dureri de spate. Așa ne-am obișnuit: să credem că tinerețea e veșnică și corpul nu are nevoie de ajutor decât la bătrânețe. Nu ne-am obișnuit bine, iar Rețeaua de sănătate REGINA MARIA încearcă să ne arate, într-o campanie nouă, că și la tinerețe corpul nostru are nevoie de îngrijire, pentru ca la bătrânete să ne bazăm pe el și să ne bucurăm de viață.

 

Acum e timpul să ai grijă de tine

Ah, când suntem tineri, nu există decât Acum. Un Acum bun de trăit și exploatat la maximum. Un Acum în care nu există griji, ci doar oportunități pentru excese. Iar corpul nostru - cel de care tragem ca un elastic, fără să ne gândim la repercusiuni. Și atunci când primim semnale că nu toate merg așa cum ar trebui - și apar dureri, afecțiuni specifice vârstei sau anxietăți, le dăm deoparte, așteptăm să treacă de la sine, ne e jenă sau teamă să vorbim despre ele.

Este esențial ca tinerii să învețe să își asculte corpul și semnalele pe care le transmite, să vorbească despre ele cu specialiști și să nu își caute singuri pe internet diagnosticul și soluția. Să construiască un mod de viață, astfel ca tinerii să aibă la îndemână toate informațiile de ordin medical care le-ar putea fi de folos.

Așadar, Rețeaua de sănătate Regina Maria lansează primele pachete medicale, gândite special pentru studenți – pe care aceștia le pot accesa cu un discount de 30% până la finalul verii.

 

Pentru că ar fi timpul, și în România, să schimbăm percepția asupra sănătății, tinereții și bătrâneții. Să înțelegem că și când suntem tineri, corpul și mintea noastră au nevoie de îngrijire și controale medicale periodice și să devenim conștienți de riscurile pe care le putem diminua prin educație medicală și prevenție. Pas cu pas, soluție cu soluție.

"Când suntem tineri, totul ni se pare posibil, ne simțim nemuritori și suntem convinși de faptul că propriile corpuri vor face față tuturor provocărilor. Din păcate nu este mereu așa. Corpurile noastre ne transmit semnale, este important să le ascultăm și să programăm o vizită la medic.
Punctăm importanța deosebită a prevenției, prin pachete speciale, dedicate studenților, cu discount. Pentru că ne dorim să pornim un demers sănătos, prin care tinerii vor învăța să fie atenți și să monitorizeze eventuale probleme, care, depistate la timp, pot fi tratate!", spun reprezentanții Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

 

Primele pachete medicale gândite în funcție de stilul de viață studențesc

Regina Maria a creat pachete cu discounturi pentru studenți, ținând cont de stilul lor de viață, care cuprind specialitățile necesare lor: pentru cei cu probleme cu acneea sau hormonii, prevenție pentru bolile cu transmitere sexuală, soluții pentru cei care stau toată ziua cu ochii în ecrane, se simt anxioși sau nemulțumiți cu viața lor. Pachetele au un discount de 30% și pot fi accesate de persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, în perioada 21 iunie - 31 august. Tot ce ai de făcut este să te programezi, să selectezi orașul și locația în care vrei să folosești pachetul respectiv.

Ce conțin acestea:

Dermatovenerologie – Pachetul celor care vor să-i dea block acneei.
Pentru cei care au probleme cu acneea, căderea părului, dermatite, eczeme (mai ales că în cele mai multe dintre cazuri se declanșează pe bază de stres). Un pachet care te scapă de filtre pe Instagram și de acnee în viața reală.

Ginecologie – Pachetul celor care vor să călătorească în siguranță pe muntele Venus.
Majoritatea tinerilor au o viață sexuală activă, iar riscul bolilor cu transmitere sexuală este mare. Majoritatea tinerilor cred că știu totul despre asta, că dețin controlul și nu mai există nimic care să îi surprindă. Este indicat, însă, să afle și părerea celor cu adevărat avizați, pentru ca explorarea să fie o aventură fără griji sau surprize neplăcute.

Endocrinologie – Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine hormonii îți scot peri albi.
Pentru cei cu probleme hormonale, care în loc să se bucure de libertatea studenției, sunt captivi hormonilor, care le controlează stările și mișcările. Dacă ești moody, obosit, fără chef de nimic, anxios, fă-ți o programare la specialiștii Regina Maria și alege pachetul de endocrinologie.

Oftalmologie – Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine nu mai vezi când ți se dă cu seen.
Toată lumea stă cu ochii în ecrane, tinerii mai ales: whatsapp, social media, documentare pentru facultate, seriale și filme. Urmările sunt previzibile: te ustură ochii sau îi simți obosiți. Fii precaut și fă-ți un consult oftalmologic.

Set de analize – Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare.
La tinerețe, ni se pare că toate excesele sunt permise, iar stilul de viață devine un carusel cu de toate: mesele devin opționale și nu cele mai sănătoase. Analizele pot indica din timp lipsa de minerale, vitamine, iar eventualele probleme pot fi rezolvate din timp, înainte de a se transforma în boli grave.

Psiholog – Pachetul ăla zen care te atrage dacă ești anxios gen.
Tinerețea e frumoasă, dar e și stresantă și deseori neînțeleasă. Presiunea e mare: de anii aceștia depinde restul vieții. Tinerii simt uneori că nu îi ascultă nimeni și că nu pot vorbi despre problemele cu care se confruntă. Mintea, precum corpul, are nevoie de îngrijire continuă.

Cu cât tinerii încep să conștientizeze mai devreme nevoia îngrijirii de sine, cu atât mai bine, ținând cont de faptul că în România, oamenii merg la medic doar când ajung în stadiile cele mai avansate ale unei afecțiuni. Poate noile generații vor ști mai bine. Vor învăța să prevină, să ducă un stil de viață echilibrat, să își asculte corpul, să meargă la specialiști și să se bucre de tinerețe cât mai mult timp. Prin campania destinată studenților, Regina Maria face primul pas.

 

Echipele campaniei:

Echipa Cap: Marius Aldea (Copywriting), Atilla Hun (Art Direction), Dorin Ilie ( Graphic Design&DTP), Iuliana Prisecaru (Account Executive), Sânziana Șerbănescu (Account Director), Codin Caradimu (Creative Partner), Cristina Purcărea (Managing Partner).

Echipa McCann PR: Ruxandra Vasilescu (Business Director), Ana Păun (Account Director), Silviana Coman (Account Manager), Beatrice Cristea (Senior Account Executive), Alexandru Ardelean (Senior Account Executive)

Echipa Regina Maria: Greta Redeleanu (Marketing Director), Cristiana Vago (Manager Comunicare), Andreea Laca (Senior Brand Manager), Diana Țăpuru (Brand Executive)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related