Ascultă-ți corpul #iesiladoctor. O campanie CAP pentru Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Ascultă-ți corpul #iesiladoctor. O campanie CAP pentru Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Relația dintre tine și corpul tău e un conflict care ne bântuia de ceva timp, dar aștepta brief-ul ăsta ca să iasă la lumină. Auzim adesea în bula noastră mică despre oameni care merg regulat la medic pentru un check-up, dar în afara ei nu se întâmplă la fel. Am făcut această campanie pentru cei care încă au angoasa halatului alb, pentru cei care n-au timp de mers la medic si târăsc un junghi după ei până devine insuportabil, pentru cei care mereu încearcă întâi un leac băbesc fără succes. Lor vrem să le amintim că suntem în 2019, că medicina a evoluat mult și frumos în ultima vreme și ar fi bine să aibă grijă de prietenul lor cel mai bun, propriul corp. Am început cu un teaser în campania pentru laboratoarele de analize REGINA MARIA, iar când am primit brieful pentru campania de imagine, am știut că se apropie reveal-ul.

Parcă ne-am contrat mai puțin pe idei decât altă dată cu clientul, dar tot n-a fost o naștere ușoară. Am răsucit corpul pe toate părțile și a ieșit ceea ce vedeți zilele astea pe conturile noastre de pe rețelele sociale. Și la TV, radio, în metrou și online.

 

De la femeia urmarită din copilărie până în zilele noastre de propriul său corp, prin ochiul lui Tom Wilson - mai ceva ca Richard Linklater pe Mason în Boyhood - până la stațiile de metrou care iau atitudine față de relația pe care o ai cu corpul tău sau jurnalul pe care corpul tău îl ține online, dar îl dă în vileag și la radio - din frustrare că nu îl ascultă nimeni.

 

 

Corpul îți dă semne pe care adesea le interpretezi la voia întâmplării, iar loterie pe templul sufletului tău nu prea merge. De fiecare dată când simți ceva ciudat, trebuie să mergi la doctor. Azi găsești o policlinică REGINA MARIA la tot pasul, iar un control de rutină nu doare și nici nu durează mult. Ascultă-ți corpul, urmează-i semnele, n-ai cum să rămâi rece când REGINA MARIA te cheamă la ea, ca marea lui Dinu Maxer.

 

 

Echipa

CAP: Marius Aldea, Attila Hun, Ioana Pârvan, Laurențiu Lupu, Cătălin Gârbuleț, Dorin Ilie, Ioana Gheorghiță, Sânziana Șerbănescu, Claudia Nicolae, Cristina Purcărea, Codin Caradimu

REGINA MARIA: Alina Chelu, Cristiana Vago, Greta Redeleanu, Alina Mesaroș, Raluca Stincescu.

Casa de producție: MME. Regizor: Tom Wilson. DOP: Bogdan Filip.
Ilustrație & Animație: Co+lor, Studio Formidabil

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related