Cap raporteaza indeplinirea unei noi misiuni: campania de comunicare pentru Laboratoarele Regina Maria

Cap raporteaza indeplinirea unei noi misiuni: campania de comunicare pentru Laboratoarele Regina Maria

Nu pretindem ca am fi agentia 007, desi lucram si noi pentru o regina. Regina Maria. Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, mai exact. Si raportam indeplinirea unei noi misiuni: campania de comunicare pentru Laboratoarele Regina Maria.

Asemenea ispravilor agentului 007, si misiunea noastra a ajuns la TV si pe net: in forma unei serii de cinci filme de animatie completata de doua tag-uri finale, menite sa dea de veste oamenilor - "chiar si cei mai buni medici au nevoie de un laborator de analize performant".

Asa cum cei mai buni actori au nevoie de regizori, scenaristi sau scenografi care sa le ofere conditiile optime pentru exprimarea talentului lor. Caci daca in distributia Retelei de Sanatate Regina Maria se regasesc cei mai buni medici, performantele lor, operatiile complexe si premierele medicale au nevoie de un laborator de analize pe masura.

Asa cum si noi am avut parte de colaborarea unor parteneri demni de aceasta misiune onorabila: Studio Set si Anna Florea (animation).

 

Clipuri ale campaniei

 

Echipele participante

Echipa Regina Maria: Greta Redeleanu, Cristiana Vago, Oana Popa, Alina Chelu, Daniela Ionita

Echipa Cap: Raluca Feher, Codin Caradimu, Ioana Pirvan, Ionut Pascu, Teodor Minea, Catalina Ceparu, Mihai Tanase, Cristina Purcarea, Sanziana Serbanescu, Radu Rapeanu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related