Droga versus Bogusky: cine e cel mai frumos din tara?

Droga versus Bogusky: cine e cel mai frumos din tara?

Aici lucrurile se complica putin. Pentru ca fiecare are tara lui, iar competitia se da in Romania, unde din batrani se spune ca estetica barbatului are de trecut o singura treapta: “sa fie putin mai frumos decat dracul”.

Chiar si asa, ne-am dus la piata, pentru ca vesnicia s-a nascut la sat, iar adevarul printre legume. Cine poate sa decida mai sincer intr-o competitie de frumusete decat o doamna simpla, din popor?

A fost greu. Droga are o privire patrunzatoare, ca soarele australian, un zambet ironic si o expresie funky care iti aminteste de anii '80, ca si una dintre campaniile sale. Bogusky, in schimb, zambeste inocent, ca istoria Americii, are un nas ascutit, cu care impinge sarcasmul pana si in cele mai iconice spoturi, plus o coafura care il face invidios pana si pe Jared Leto.

Deci, ce a hotarat doamna care vinde mere? Vedeti aici:

Decizia dansei ne aduce la scorul de 2 la 3 pentru Bogusky.

Maine continuam cautarea unor criterii noi de evaluare a celui mai tare creativ, demn de scaunul de Presedinte al juriului FIBRA Awards

Pentru ca a te masura in reclame este banal. FIBRA merita mai mult. Metode noi de competitii publicitare. Metode noi si autohtone precum gratarele, fotbalul, cainii si Daciile.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related