Eugen Suman, Creative Director Kubis Interactive, noul presedinte Art Directors Club Romania

Eugen Suman, Creative Director Kubis Interactive, noul presedinte Art Directors Club Romania

Eugen Suman a fost ales presedinte al Art Directors Club Romania (ADC*RO) si ii are alaturi in noul Comitet Director pe Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director Publicis) si pe Claudiu Dobrita (Creative Director FCB Bucharest).

 

"Sunt onorat ca am primit increderea colegilor din industrie pentru un job atat de tough, cum este cel de presedinte ADC*RO. Mi-am propus ca, impreuna cu echipa de conducere, Mihnea Gheorghiu si Claudiu Dobrita, sa facem din ADC*RO un brand sinonim cu programe si proiecte de succes pentru creatia de advertising din Romania si sa continuam sa crestem Scoala ADC pana ajunge o pepiniera de young talent, nu doar pentru Romania, ci si pentru intreaga regiune.

In general, departamentul de creatie e unul extrem de vocal in a-si sustine interesele si noi intentionam sa facem auzita vocea creativilor si acolo unde conteaza, unde poate schimba ceva. In plus, credem foarte tare in produsul creativ al industriei locale si, din acest motiv, vom sustine orice initiativa care celebreaza creativitatea locala, pe langa programele pe care urmeaza sa le derulam in acesti doi ani de mandat. Vrem un ADC*RO constructiv si optimist, cu reprezentativitate si relevanta mare pentru orice creativ si nu numai. Ne-auzim din nou peste doi ani, sa vedem ce-am reusit", declara Eugen Suman.

Noul presedinte ADC*RO are peste 10 de experienta in publicitate. A lucrat atat in Romania, la BBDO si GREY, cat si in Slovacia, la JANDL Bratislava, si Cehia, la Young&Rubicam si McCann Praga.

Suman a reusit in Slovacia sa transforme, alaturi de echipa sa, o agentie mica si necunoscuta intr-una multi-premiata la festivaluri locale si internationale, o agentie care a ajuns agentia anului in Slovacia chiar inainte ca acesta sa plece la Y&R Praga.

Mihnea Gheorghiu lucreaza de la 19 ani in publicitate. Printre agentiile la care a lucrat in pozitia de creative se numara Leo Burnett Toronto, GMP Bucharest, Young & Rubicam New York, Dentsu America si a predat la una dintre cele mai cunoscute scoli de publicitate din lume - Miami Ad School, pentru scolile din Madrid si Brooklyn.

Claudiu Dobrita a inceput ca Junior Copywriter la Leo Burnett, iar apoi a ocupat functia de Creative Director in agentiile Grey Group, DRAFTFCB si altele . Autor al mai multor campanii premiate local si international, Claudiu Dobrita a fost o vreme si Creative Director in cadrul grupului Ogilvy Praga.

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate.

Art Directors Club Romania este cea mai densa concentratie de talente creative si lideri de creatie din industria de publicitate romaneasca. Activitatea creativa si recunoasterea publica obtinuta de membrii ADC Romania pot defini fara dificultate, traiectoria, momentele cheie si succesele industriei publicitare locale dar si regionale.

Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce impreuna cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care sa se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelenta profesionala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related