FRACTAL Communications, parte a Geometry, anunță colaborarea cu PlayStation România

FRACTAL Communications, parte a Geometry, anunță colaborarea cu PlayStation România

FRACTAL Communications, parte din Geometry București și membră WPP, lansată acum 2 ani pe piața de advertising din România a început din a doua jumătate a anului 2019 colaborarea cu PlayStation România.

Agenția ofera consultanță și servicii în zona de digital, community management, dezvoltare strategie și creație pentru Social Media.

FRACTAL va semna toate campaniile de comunicare PlayStation România, atât campanii globale adaptate la nevoile locale, cât și campanii creative locale care pornesc de la specificul pieței din România și de la insighturile comunității de gameri.

Când am luat decizia de a deveni mult mai relevanți pentru pasionații de jocuri video din România, am căutat un local multiplayer cu care să ducem nu doar campanii ad-hoc, ci care să și propună o strategie închegată de combat. Am ales Fractal Communications în primul rând cu sufletul. Ne-au convins că they have joined the game cu stilul creativ în care au răspuns la brief, dar și prin gândirea analitică și pro-business. Cu emoții autentice, dar și cu un scop clar. Ca în orice joc.”
Daniela Ghimpețeanu, Marketing Manager PlayStation Balkans

 

  „Brandurile nu cuceresc doar consumatori, ci și oameni de advertising. Și sunt câteva branduri pe care cam oricine și-ar dori să lucreze. Pentru mine și pentru Fractal, PlayStation e unul dintre ele. Nu doar pentru că Double Life e un ad superb. Nu doar pentru Greatness Awaits sau pentru For The Players. Nu doar pentru că eu mă cred bun la FIFA și sunt îndrăgostit de Crash Team Racing de când îl jucam pe PS2 într-o cofetărie din provincie. Toți suntem gameri. Mai mici, mai mari, mai pricepuți sau mai noobi. Pentru gameri, PlayStation "vinde" mai mult decât o consolă și un controller, mai mult decât entertainment la tine acasă, de pe canapea. Vinde imaginație. Prin miile de universuri care prind viață prin jocuri. Și, în contextul ăsta, e aproape imposibil să nu-ți dorești un brief pe care să scrie PlayStation."
Alex Petrescu, Strategy & Creative Director FRACTAL Communications.

Mindful buzz este filosofia agenției FRACTAL Communications și ceea ce a contribuit la câștigarea unui client și brand atât de râvnit ca PlayStation. Pe scurt, mindful buzz e o perspectivă distinctă de a privi brandurile. Acestea sunt abordate ca fiind ecosisteme de comunicare, iar conversațiile și experiențele de impact sunt modul autentic prin care se ajunge la oameni.

 

Echipa FRACTAL Communications care dă startul jocurilor PlayStation

  • Alex Petrescu – Strategy & Creative Director
  • Simona Costea – Client Service Director
  • Claudia Lungu – Account Director
  • Madalina Gogu – Account Manager
  • Mina Ionescu – Digital Consultant
  • Cristina Airinei – Digital Account Manager
  • Ioana Ichim – Senior Copywriter
  • Bogdan Dinu – Senior Art Director
  • Mihai Titirig – Senior Copywriter
  • Agatha Muler – Senior Art Director
  • Cristian Nichita – Senior Art Director

Echipa Playstation Romania: 

  • Daniela Ghimpețeanu - Marketing Manager PlayStation Balkans
  • Alina Slapciu -  Marketing Manager PlayStation Romania

Clienții pentru care FRACTAL Communications creează mindful buzz și oferă servicii de crisis management, social & mobile content, integrated communications, digital & media management, community management, sustainability strategy, creative & design, brand strategy sunt: Regina Maria Ponderas Academic Hospital, Altex, Stanley Bet, Chateau Vartely.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related