Iaurtul Olympus Bio se lanseaza pe Facebook

Iaurtul Olympus Bio se lanseaza pe Facebook

Oxygen PR a creat si implementeaza conceptul campaniei de promovare a noului iaurt Olympus Bio, primul iaurt bio produs local, lansat de producatorul de lactate Olympus. Produsul va fi promovat prin mai multe activitati desfasurate in social media. Agentia Frank s-a ocupat de partea de creatie, iar Frank Digital de dezvoltarea unei aplicatii de Facebook si de gestionarea conturilor de social media ale Olympus, arata un comunicat emis de Oxygen PR.

Sub sloganul "Romania, traieste bio", campania se foloseste de Facebook pentru a transmite mesajele cheie catre persoanele care pun pret pe calitatea produselor, dar si pe provenienta ingredientelor acestora. Pe pagina de brand Olympus a fost adaugata aplicatia "Binedispune vacuta Olympus Bio", prin care utilizatorii se pot inscrie intr-un concurs ce presupune sarcini zilnice care ajuta vacuta sa fie fericita. Conceptul aplicatiei a pornit de la faptul ca animalul are nevoie de ingrijiri atente pentru a da un lapte de calitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related