Urban Monkey starneste creativitatea RAW la Premiile FIBRA

Urban Monkey starneste creativitatea RAW la Premiile FIBRA

In timp ce aprecierea si recunoasterea pe plan local a valorilor industriei de comunicare din Romania intrau intr-un scurt somn de veghe, lua nastere si Urban Monkey; adica acum 2 ani. Anul acesta, se alatura Premiilor FIBRA pentru a trezi la viata entuziasmul publicitarilor si curajul brandurilor. 

Sucurile naturale Urban Monkey mizeaza pe curaj, tinerete, comunicand sub umbrela #optimisticbynature. Asocierea cu Premiile FIBRA reprezinta demersul de incurajare a industriei si de trezire a optimismului si energiei, necesare oricarui publicitar trecut de primele pitch-uri.  

Fiecare inceput de zi din cadrul festivalului va fi acompaniat de standul de sucuri Urban Monkey, iar atmosfera #optimistic bazata pe #goodvibes va fi creata de un invitat surpriza. Serile de creativitate si After Party-ul vor avea cocktail-bar #urbanmonkey ce va tine isonul atmosferei de petrecere. Iar in cadrul Galei Premiilor FIBRA, Urban Monkey il va premia pe unul dintre castigatori. 

"Iubim si ne inspiram din comunitatile creative, unde ne-au surprins mereu artisti, mestesugari, makers, designeri, oameni de publicitate si in general visatori #optimisticbynature, hotarati sa rupa bariere si sa-si vada visele devenite realitate. daca exista un proiect care aduce valoare comunitatii, vrem sa fim parte din el si sa il sprijinim. Credem in curajul publicitatii romanesti si vrem sa pornim impreuna in acest nou capitol pe care il deschid Premiile FIBRA." adauga Diana Sumanaru (Brand Manager, Urban Monkey)

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. 
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related