Tehnologia viitorului prezenta la Bucuresti pentru 7 zile

Tehnologia viitorului prezenta la Bucuresti pentru 7 zile

Orase precum Londra, Berlin si chiar Sofia au deja propriile evenimente prin care sarbatoresc tehnologia si impactul pe care mediul digital il are asupra activitatii noastre zilnice. In luna mai, Bucurestiul va fi plasat de asemenea pe aceasta harta odata cu desfasurarea Bucharest Technology Week.

Timp de o saptamana, intre 23 si 29 mai, in oras vor avea loc peste 30 de evenimente adresate publicului larg, conferinte de business tematice si o expozitie interactiva de tehnologie. Programul saptamanii poate fi gasit pe techweek.ro.

 

Cum arata o casa inteligenta

Pentru ca tehnologia are impact asupra vietii tuturor, evenimentele din cadrul Bucharest Technology Week se adreseaza tuturor, de la studenti pana la copii, antreprenori, profesionisti si pasionati de tehnologie.

Una din temele prezente in cadrul saptamanii Bucharest Technology Week este casa inteligenta, sustenabila energetic, prietenoasa cu mediul si care poate fi controlata prin intermediul unei aplicatii mobile. Solutii de smart home vor fi prezentate atat in expozitia din Piata George Enescu de pe 27-29 mai, cat si in cadrul evenimentului organizat de EfDEN.

 

Casa dezvoltata de studenti si profesori la facultatile de constructii si arhitectura, a fost prezentata la targuri internationale, urmand ca in cadrul saptamanii dedicate tehnologiei sa fie realizate tururi ale casei si dezbateri pe tema sustenabilitatii si eficientei energetice.

Alte evenimente din saptamana Bucharest Technology Week vor dezbate rolul tehnologiei in educatie, cultura sau arta, incluzand o expozitie care va reuni lucrarile mai multor artisti plastici intr-o expozitie de sculptura, grafica si design, menite sa puncteze influenta noilor tehnologii asupra dezvoltarii artei.

De asemenea, participantii vor invata cum sa-si „dreseze” robotul in cadrul unui workshop de robotica adresat copiilor si vor putea printa 3D la cele 2 workshop-uri adresate publicului larg. Inscrierile la evenimentele din mai au loc pe techweek.ro.

 

Aplicatii ale tehnologiei in afaceri si societate

Liderii de business vor participa la 4 conferinte tematice, in care vor descoperi noi studii de caz ale aplicatiilor tehnologiei in afacerea lor. Innovation Summit (24 mai), Brands+Tech Summit (25 mai), Enterprise-IT Summit (26 mai) si Java Dev Summit (27 mai) vor avea loc la Athenee Palace Hilton, reunind experti din mediul local si international pentru dezbateri menite sa accelereze adoptarea tehnologiilor noi de catre companiile romanesti.

Saptamana se va termina cu o expozitie interactiva in Piata George Enescu - Ateneu, pe 27-29 mai, in care vizitatorii vor putea testa masini electrice si hibride, roboti, gadget-uri, device-uri, solutii de transport electric, solutii de printare 3D, solutii de smart homes si multe altele.

Participarea la expozitie e gratuita pentru cei inregistrati online, care vor fi printre primii ce vor afla despre noile tehnologii si gadgeturi anuntate.

 

Conferintele sunt sustinute de AMD in calitate de Partener al Innovation Summit, iQOS in calitate de Partener al Brands+Tech Summit, Siemens in calitate de Partener al Enterprise-IT Summit si ING in calitate de Partener al Java Dev Summit si de Metro Systems, Luxoft, Romstal si Endava in calitate de sponsori ai evenimentului.

Partenerii digitali sunt Kubis Interactive si TheCon. Beverages partner este Stella Artois.

Asociatii si institutii partenere: ANIS, ARIES, Netherlands Romanian Chamber of Commerce, IAA, SNSPA, Universitatea Bucuresti

Parteneri media principali Bucharest Technology Week: Kiss FM, Playtech, Zon@ IT

Parteneri media Bucharest Technology Week: Adhugger, Agora.ro, Androidro.ro, Antena Play, Bucharest City App, Business24, Business Arena Magazin, Calatoria Perfecta, Revista CARIERE, Comunicatedepresa.ro, Ctrl-D, Eco Wheels, Eskape, Forbes, Goingout.ro, Grand Cinema, Hotnews, Ibusiness, IQads, Inoras.ro, Institutul de Marketing, IT trends, Itchannel.ro, Learning Network, Market Watch, Marketing Solutions, New Edition News, Romanian Start Ups, Sapte Seri, SMARK, SolutiiPC.ro, Tech cafe, Tech Hub, Thetrends.ro, Urban.ro, Ziare.com.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related