[Noaptea Agentiilor '16] The Group va testeaza echilibrul

[Noaptea Agentiilor '16] The Group va testeaza echilibrul

Din experienta anilor trecuti, cei de la The Group si-au dat seama ca, de Noaptea Agentiilor, oamenii veneau sa se destinda si sa discute, nu erau interesati neaparat de jocuri complexe, spune Alina Galeriu (Managing Partner, Galeriu & Partners PR).

Anul acesta, agentia a ales ca tema principala a serii echilibrul, iar vizitatorii sunt invitati sa il interpreteze. Pentru asta, au pregatit o serie de instalatii care trebuie completate cu piese din burete negru de diferite forme.

”Vom invita oaspetii sa aseze cate o piesa dupa bunul plac, atat timp cat sta in echilibru. Rezultatul? O multime de instalatii unice, perfect echilibrate, care raman pe terasa noastra”, explica Alina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related