Un business romanesc si un pic sarbo-nemtesc. Anagrama, agentia care a dat online-ului The Chronicle

Un business romanesc si un pic sarbo-nemtesc. Anagrama, agentia care a dat online-ului The Chronicle

Am auzit si citit adesea expresia “noi suntem, de fapt, mai mult decat o agentie”. Acum aud si citesc la Gabi Dumitru (Owner si Senior Designer, Anagrama) ca agentia pe care a pornit-o in 2006 e tot mai putin o agentie.

In sensul in care aceasta se dezvolta pe structura unei consultante independenta cu servicii extinse, trecand de web/print design, branding traditional si small-scale development catre tehnologie si design digital aprofundat. Totul, "cu accent pe inovatie", adauga el, in birouri din Romania, Germania si Serbia.

Gabi, antreprenorul filozof, intra in dialog cu noi si traverseaza mai jos background-ul propriu, brandingul eufemistic din Romania sau experienta lucrului cu proiecte din Germania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Media Pozitiv

Media Pozitiv e o agentie de servicii integrate de comunicare, cu accent pe inovatie si tehnologie. Comunica in medii traditionale si interactive si se implica major in partea de business development a clientilor. De... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated