Unde graniță nu e, nimic nu e. Ori ba?

Unde graniță nu e, nimic nu e. Ori ba?

Fake Flag e inițiat de Mircea Mocanu (art cu experiență de vreo 8 ani în agenții ca Lowe, Next, GMP sau DDB) și Tudor Prisăcariu (fotograf și om de digital, ownerul studioului VERDE). Deci doi publicitari. Care, în tot parcursul lor, au avut grijă să-și petreacă timpul liber extrem de constructiv, cum se vede imediat mai jos. Da, sunt unii oameni ale căror pauze de lucru înseamnă de fapt lucrul la altceva.

Iar steagurile false sunt obiectul celui mai nou proiect care i-a adus împreună. Fake Flag e un site unde poți crea steaguri custom, combinând elemente și layout-uri ale celor originale. De ce? Pentru ca "o oaie tyroleza nu ține seama că paște pe teritoriul Austriei sau al Italiei. Așa și noi, facem parte din teritorii delimitate stilistic gradual, asemeni unor gradienți, ne întrepătrundem și influențăm".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related