6 din cei mai tari designeri contemporani de modă din Romania, la Art Fashion Fair - Local Designer Market

6 din cei mai tari designeri contemporani de modă din Romania, la Art Fashion Fair - Local Designer Market

Art Fashion Fair, cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din România, este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco, produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Pe 22-23 octombrie 2016, de la ora 12 la 20, vă așteptăm la Art Fashion Fair - Local Designer Market- cel mai nou eveniment marca Art Fashion Fair – cu o selecție eclectică de designeri romani si zonă de lounge în oaza noastră urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei). Intrarea este liberă și încurajăm accesul cu animale de companie!

Să intelegeți mai bine despre ce este vorba, mai jos vă prezentăm 6 din cei mai talentați designeri români de modă  pe care îi puteti cunoaște la Art Fashion Fair - Local Designer Market weekend-ul viitor:

Chemistry 

Alex Ciobanu

Mihaela Cretescu

Bianca Popp

NOON

Sokezama Unicate Manufactures

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related