Campanie de bucurie sociala: 20.000 de ciocolate impartite gratuit de Craciun

Campanie de bucurie sociala: 20.000 de ciocolate impartite gratuit de Craciun
  • Gourmetgift.ro si Heidi Chocolate au decis in urma cu mai putin de o luna sa imparta gratuit 10.000 de ciocolate de Craciun copiilor din medii defavorizate 
  • Pentru ca numarul de cereri a explodat, numarul de tablete a crescut la 20.0000 
  • Campania s-a viralizat rapid in mediul online obtinand peste 10.000 de like-uri, comentarii si distribuiri

Campania de bucurie sociala ”10.000 de ciocolate” initiata de GourmetGift.ro si Heidi Chocolate a devenit un real succes in mai putin de trei saptamani de la lansare. Prin aceasta campanie, un numar de 10.000 de copii proveniti din medii sociale defavorizate urmau sa primeasca de Craciun cate o ciocolata Heidi. Pe contul de facebook GourmetGift.ro s-a facut un apel catre internauti din intreaga tara pentru a ne recomanda cazuri sociale colective de copii aflati in dificultate care urmau sa devina beneficiarii campaniei


”10.000 de ciocolate” devine ”20.000 de ciocolate”

 

Pentru ca a avut o aderenta incredibila la publicul din mediul online, numarul de cereri de ciocolata si de cazuri sociale expuse pe contul de facebook GourmetGift.ro a explodat. Pana in prezent au fost inregistrate sute de solicitari, numarul beneficiarilor apropiindu-se de 20.000.
Cu sprijinul Heidi Chocolate, numarul tabletelor Heidi a fost suplimentat de la 10.000 la 20.000 de ciocolate.

”Am fost practic asaltati de cereri si ni s-au expus cazuri impresionante. Am decis ca bucuria pe care o vom face copiilor de Craciun sa fie mai mare, astfel ca numarul initial a fost dublat, ajugandu-se la 20.000 de ciocolate care vor fi impartite gratuit de Craciun. Multumim companiei Heidi Chocolate pentru implicarea deosebita si pentru efortul depus in acest proiect care va aduce bucurie pentru zeci de mii de copii. Putem spune ca Heidi nu este doar cea mai buna ciocolata, ci este o ciocolata cu suflet”, a precizat Floriana Tiron, managerul gourmetgift.ro

Beneficiarii campaniei de bucurie sociala provin toata tara. Este vorba despre cazuri sociale relevante, copii din scoli sarace, copii asistati social, aflati in centre de plasament sau in grija unor asociatii si fundatii. Alaturi de municipiul Bucuresti, judetele cu cei mai multi copii aflati in situatii limita sunt Constanta, Teleorman, Mehedinti, Vaslui, Giurgiu, Arges, Gorj, Dolj, Neamt, Harghita, Prahova, Buzau, Galati, Ilfov, Alba, Timisoara, Sibiu, Cluj, Bacau si Iasi. In continuare, se primesc zeci de solicitari zilnic iar oamenii de bine din toata tara ne descriu situatii emotionante de copii aflati la limita subzistentei.

 

6.000 de like-uri, 1000 comentarii si peste 2500 de distribuiri pe FaceBook

Apelul GourmetGift.ro s-a bucurat de o sustinere incredibila in mediul virtual, impactul postarilor pe facebook fiind de aproape 500.000 persoane. In mai putin de trei saptamani, postarile despre campania de bucurie sociala au primit peste 6.000 de like-uri, peste 2.500 de distribuiri si au generat aproape 1000 de comentarii. Multe dintre comentarii au fost de sustinere si felicitari pentru initiativa GourmetGift si Heidi Chocolate iar o parte dintre ele cuprindeau cazuri sociale relevante si povesti despre copii aflati in situatii limita pentru care o ciocolata ar reprezenta un cadou incredibil de Craciun.

Gourmetgift.ro, initiatorul campaniei de bucurie sociala, este unul dintre cele mai mari magazine online de cosuri cadou si cadouri corporate din Romania. Pe aceasta cale, Gourmetgift.ro multumeste tuturor colaboratorilor care s-au alaturat acestei frumoase initiative de Craciun.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related