Avem lucrari cu fainosag una si una. Hai si voteaza-ti preferatele

Avem lucrari cu fainosag una si una. Hai si voteaza-ti preferatele

Fii prevazator si tine intotdeauna o mancarica de-a gata in camara, ca nu stii niciodata ce se poate intampla. Pe ideea asta, parca venita de la Murphy insusi, se bazeaza prima campanie dedicata conservelor cu mancare traditionala a brandului Ardealul. La pachet cu ea, iata, veni si o competitie de creatie Ardealul si IQads, care invita toti creativii, amatori si profesionisti, sa contribuie la o extensie a campaniei in online. Prin scenarii, reale sau imaginate, transpuse in vizual, video sau text, care descriu acel neprevazut in care pica la tanc doi ardeleni si-o mancare gatita la conserva. Cu fainosag, cum altfel?

Pana ieri, 19 decembrie, am tot strans lucrari, dar numai dintre cele care au fost pe brief. Evaluarea a fost deschisa pe toata perioada desfasurarii competitiei (15-21 decembrie) si intra acum pe ultima suta de metri. Asa ca mai aveti doua zile pentru a vota lucrarile preferate care fac haz de neprevazut in stilul brandului Ardealul.

Tot atat are si juriul. Pana pe 21 decembrie, ora 23.59, Gina Miu (Category Manager, Orkla Foods), Emilian Arsenoaiei (Partner & Creative Director, Arsenoaiei & Matasel), Ioana Proca (Client Service Director, Arsenoaiei & Matasel) si Alexandra Aliman (Project Manager, IQads) vor tot acorda note lucrarilor inscrise.

Ponderea este de 40% (votul publicului) si 60% (notele juratilor).

In Ajun de Craciun, trei dintre participanti vor fi castigat premii in valoare de 6.000 RON: Locul I: 3.000 RON; Locul II: 2.000 RON;  Locul III: 1.000 RON.

Tineti aproape pentru anuntul castigatorilor din 23 decembrie. Pana atunci, la vot. O mostra de lucrari am pregatit imediat mai jos:

 

Angela Lorincz, Daniel Lorincz, Georgiana Giurgiu:

 

Ionut Lucian Rusu:

 

Alin Gabriel Gramescu:

 

Ana-Maria Volintirescu:

 

Alexandru Ionita:

 

Andrei Ropota: 

 

Mihai Ciprian:

 

Felicia Jitaru:

 

Ruxandra Manea:

 

Galeria, in deplinatatea ei comica, se gaseste aici si va primeste voturile cu voie buna si bratele deschise. Iar noi transmitem multumiri si urari de succes tuturor participantilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related