[Bunele maniere online] Adela Preda, oglinda murdara de la baie, navele spatiale si robotii politicosi

[Bunele maniere online] Adela Preda, oglinda murdara de la baie, navele spatiale si robotii politicosi

Seamana cu o poezie suprarealista, dar toate cele de mai sus au o legatura. Adela Preda, Head of Planning Profero, povesteste o intamplare din metrou, cu selfie-ul a doua adolescente in baie. De acolo, ajungem la reguli nescrise si zborul cu naveta spatiala. Ce o sa facem cand ne vom intalni cu robotii? O sa fim politicosi cu ei?

 Cautand etimologia cuvantului politete, Adela a ajuns la dedesubturile acestea: politete vine din latinescul “politus”, care s-ar traduce prin “slefuire”.

Imi place mult de tot gandul asta, pentru ca, in capul meu, a fi politicos se apropie de a slefui, poate chiar a mangaia un text (scris sau vorbit), astfel incat sa nu zgarie mintea cititorului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related