Ce vor ele? Nu mare lucru, doar singura resursa neregenerabila din lume

Ce vor ele? Nu mare lucru, doar singura resursa neregenerabila din lume

                                                                       [UPDATE]

Se zice ca niciodata continuarile nu sunt mai bune decat prima parte. Decideti voi:

 

 

Barbatul isi face iarna car, iar primavara, daca stie ce-i bine pentru el, planuri de 8 martie. Departe de noi gandul de a va spune, domnilor, cum sa va pastrati doamnele fericite in perioada asta. Excursii, pantofi, concerte, nopti fierbinti, faceti ce vreti, faceti ce-i place. Dar vedeti, nu toti sunt la fel de live and let live cum suntem noi. Unii chiar tin sa dea sfaturi. Adica unele branduri chiar va vor binele, abia asta ni se pare ciudat. Ca noi credeam ca vor doar sa vanda. Fals, mit spulberat!

Prin amabilitatea, creativitatea si team-workul celor de la Jazz, dar si prin vocea Antoniei, Avon ne spune, pas cu pas, ce avem de facut. Pentru ca barbatii de asta au nevoie: sa li se dea mura-n gura.

Primul pas: lasa naibii telefonul ala. Pasul al doilea: ridica-te de  pe scaun. Bravo, hai ca merge. Pasul 3: pune mana pe o tigaie, toaca niste ceapa si fa-i fetii o omleta ca lumea pe care sa i-o duci la pat apoi. O sa zica multumesc, o sa te pupe pe scarfarlie si o sa se laude la toate prietenele ei. Si nici nu te costa nimic. Ma rog, aproape nimic, ca tu de fapt economisesti bani ca sa poata ea sa-i cheltuie pe rimel. Ideea Avon este ca fetele vor, mai mult si mai mult, timp din timpul tau. Sfatul nostru prietenesc: da-i-l, nu fi prost!

 

Echipa (cea funny de la Jazz), asa cum a dat-o in fapt Simona Suman: Alina Varlanuta; Raluca Matei; Georgiana Rotaru; Nicoleta Daniela; Loredana Saru; Valentin Suciu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related