Brandul de apă minerală natural carbogazoasă Borsec își oferă pentru o zi pagina de Facebook celor care sunt cu adevărat un #IzvorDeInspiratie

Brandul de apă minerală natural carbogazoasă Borsec își oferă pentru o zi pagina de Facebook celor care sunt cu adevărat un #IzvorDeInspiratie

Cea mai recenta activare digitala (social media) livrata de Infinit Agency pentru Borsec pleaca de la insight-ul ca fiecare dintre noi are in viata sa o femeie speciala care ii ofera inspiratia de care are nevoie pentru a putea fi ceea ce isi doreste.

Mame, bunici, surori, sotii, prietene, colege sau profesoare, oricine ar fi aceste doamne deosebite ele nu ocupa un loc special doar in viata noastra, ci si pe pagina de Facebook a brandului romanesc de apa minerala naturala Borsec.

Povestile si fotografiile celor care inspira prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac sunt singurul continut pe care Borsec il promoveaza astazi, de Ziua Femeii.

Totul a inceput cu o postare pe data de 7 martie, in care am invitat oamenii sa ne faca cunostinta cu femeile care ii inspira. Oamenii s-au alaturat acestei initiative neobisnuite a unui brand si au ales sa le multumeasca intr-un mod diferit celor care i-au inspirat:

"Paula Chirila e sora mea mai mica si ma inspira prin setea de cunoastere. Toate cartile pe care le-a citit sunt un adevarat #izvordeenergie, iar ea este pentru cei care o cunosc, un om atat de frumos! Femeile nu trebuie sa uite vreodata sa se dezvolte.La multi ani, doamnelor! ❤" – Emma Zeicescu

 

"Marina Lazar, pentru ca e prima femeie cu care as vrea sa ajung sa seman." – Arina Lazar

 

Acestea sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-am primit ieri, iar pe restul va invitam sa le descoperiti si sa va inspirati si voi din exemplul lor pe parcursul zilei de astazi pe pagina Borsec.

Echipa care a lucrat la activarea speciala #IzvorDeInspiratie:

  • Bogdan Moraru – Creative Director 
  • Razvan Lazareanu – Senior Copywriter
  • Andreea Velicoiu – Copywriter
  • Cezar Iliescu – Art Director
  • Stefan Sima – Art Director
  • Virginia Zeca – Account Manager
  • Casiana Horobeanu – Account Executive
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related