Perceptum - De la display-urile hi-tech de produs, la display-ul de emotii

Perceptum - De la display-urile hi-tech de produs, la display-ul de emotii

Perceptum Concept introduce in Romania o tehnologie de marketing interactiv de ultima generatie, Smile Reader, ideala pentru promovarea experientiala a brandurilor si produselor, atat in-store, cat si in cadrul targurilor, expozitiilor, evenimentelor de lansare sau aniversare.

Smile Reader se adauga portofoliului de instrumente de comunicare inovatoare hi-tech detinute de Perceptum si a caror eficienta a fost demonstrata pana acum in numeroase campanii si evenimente de promovare:

  • DreamOC, displayul de produs al viitorului, care integreaza produsul promovat intr-o poveste animata, holografica, ce promite o experienta multi-senzoriala uimitoare;

  • Gravity Lifter, standul de prezentare care sfideaza legile gravitatiei si face din produsul sau brandul promovat punctul de atractie al oricarui spatiu;

  • Video-mapping imersiv, o tehnologie spectaculoasa care transpune participantii in povestea de brand;

  • Parapanta virtuala si peretele de catarare interactiv, instrumente dinamice de activare indoor&outdoor, care integreaza valorile si diferentiatorii brandurilor, serviciilor sau produselor promovate in experiente si provocari unice.

Smile Reader este 100% customizabil pentru a raspunde unor nevoi diverse de comunicare, integrand mesajele-cheie de brand si produs in activari cu puternic caracter interactiv si potential de viralizare. Cititorul de zambete poate masura gradul de satisfactie al clientilor, poate evalua albul dintilor, poate face din fericirea participantilor elementul central al unui eveniment de lansare, sau al unei campanii de CSR.

 

Cu Smile Reader, Perceptum propune mai mult decat un mecanism original de activare offline: un mix integrat de comunicare, ce include atat experienta directa cu povestea de brand sau produs, cat si conexiunea cu mediul online, prin posibilitatea de share in Social Media.

Gradul de bucurie detectat cu ajutorul Cititorului de Zambete, poate deveni un pretext pentru sustinerea unei oferte comerciale cu discount variabil, intr-o campanie in-store. In plus, Smile Reader este un instrument ideal pentru comunicarea creativa a proiectelor de responsabilitate sociala: fiecare zambet oferit se poate transforma in tot atatea donatii pentru sustinerea unei cauze, generand in acelasi timp solidaritate, empowerment, notorietate.

Ce promite Smile Reader? ROI rapid si eficient, generarea si consolidarea notorietatii de brand si produs, cresterea vanzarilor si asocierea brandurilor cu ideea de inovatie, tehnologie, originalitate. Ca instrument hi-tech de marketing emotional, Smile Reader poate fi elementul central al unei campanii ce pune pe primul loc consumatorul, cu nevoile, dorintele si asteptarile lui.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related