Perceptum se parteneriaza cu liderul pan-regional in programmatic marketing, Eikon Digital

Perceptum se parteneriaza cu liderul pan-regional in programmatic marketing, Eikon Digital
Otilia Amarandei (Eikon Digital) / Raluca Ghilea (Perceptum)

Piața de publicitate online în România continuă să crească și în 2019, după ce în 2018 veniturile erau estimate la peste 50 milioane de euro. Programmatic marketing-ul rămâne cel mai puternic trend global în media buying-ul digital. Pentru România, se estimează că 55% dintre veniturile provenite din publicitatea online vor fi de tip programmatic în 2023 (Statista).

Cu o experiență de peste 10 ani în campanii de marketing și comunicare, agenția Perceptum intră în forță pe piața programmatic marketing-ului și anunță partenerierea cu Eiko Digital, lider pan-regional în programmatic media buying, cu o prezență în 10 țări.

 

“Cuvântul-cheie în orice campanie de succes a devenit, fără îndoială, customizarea. Segmentarea audiențelor trebuie să fie o etapă esențială, iar conținutul publicitar trebuie să fie adaptat în mod real intereselor și profilurilor fiecărui tip de audiență. Perceptum este o agenție axată pe inovație.

Am adus în România, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai de succes instrumente de marketing, cum ar fi Gravity Lifter sau DreamOC, display-uri hitech multipremiate internațional. Acum credem că este momentul pentru adtech programmatic. De aceea, ne-am parteneriat cu cei mai buni. Eikon Media vine alături de noi, în România, cu o experiență de clasă mondială în programmatic marketing și sunt convinsă că împreună vom aduce plus de valoare campaniilor de marketing și publicitate“,  a declarat Raluca Ghilea (Director General Perceptum).

 

Prin noul parteneriat strategic, Perceptum își propune să maximizeze coeficientul de Return-On-Media al campaniilor de marketing și să contribuie, în același timp, la creșterea notorietății programmatic marketing-ului pe piața românească. Printre serviciile ce vor fi oferite se numără în special soluții display, video, mobile, native și Social Media, pentru maximizarea reach-ului și optimizare predictive bazată pe date și pe targetare contextuală cu o acuratețe fără precedent. Platforma revoluționară de media buying a Eikon Digital își optimiează permanent soluțiile oferite pe baza rezultatelor analizate în timp real. Astfel, se livrează campanii de generare de lead-uri cu o rată înaltă de conversie.

 

“Eikon este o companie de media buying aflată în avangarda programmatic marketing-ului și inovează permanent pentru a optimiza și a consolida succesul de business al clienților săi din întreaga lume. În România am găsit o piață digitală în dezvoltare și un partener cu experiență, alături de care am identificat oportunități semnificative de creștere. Ne bucurăm că prin acest parteneriat vom putea aduce aproape de companiile și organizațiile active în România beneficiile programmatic marketing-ului, integrat în campanii 360 de marketing și comunicare“, a spus Otilia Amarandei (Director Regional Eikon Digital).

 

Prin parteneriatul cu liderul pan-regional în programmatic marketing, Perceptum oferă clienților din România oportunitatea de a genera maximum de rezultate în campaniile creative de comunicare digitală și de publicitate derulate. Noua abordare programatică promite o targetare customizată și o adaptare permanentă a mesajelor de marketing, în timp real, prin analiza datelor și o abordare dinamică, multi-channel. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related