Proud revine cu cea de-a 11-a ediție

Proud revine cu cea de-a 11-a ediție

Între 25 și 27 aprilie Business Organization for Students desfăsoară cea de-a unsprezecea ediție a proiectului PROUD, tema proiectului fiind Behind the scenes of being proud, prin care dorim să le oferim studenților experiența „din culise” a ceea ce înseamnă o agenție de publicitate. Evenimentul va fi găzduit de Publicis (Str. Iorga Nicolae, nr. 13, București).

Proud este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a 11-a ediție. Acesta a luat naștere în anul 2007 și are ca scop să promoveze educația non-formală și să îi țină la curent pe studenți despre ultimele tendințe în domenii precum PR, Marketing, Publicitate, pregătindu-i pentru o viitoare carieră în branșă.

Structurat pe trei zile tematice, proiectul își propune să ofere studenților cunoștințe din domeniul publicității . ”Behind the scenes of being PRoud” va aduce în prim-plan oamenii din spatele agențiilor de publicitate de renume din Romania. În cadrul evenimentului studenții vor avea oportunitatea de a descoperi cele mai importante detalii din "culisele" unei agenții de publicitate chiar de la profesioniști din domeniu.

Temele discutate în aceste zile vor fi în ordinea următoare: A sneek peek into Client Service, The key to Strategy, Creativity at its finest, Digital from backstage, Through the lens of Production.

Ziua 1

Client service - conferința ținută de Gabi Macover, account manager la Publicis Romania
Strategie - workshop ținut de Bianca Mănescu, strategic planner la Publicis România

Ziua 2

Creație - workshop ținut de Karla Georgescu, Art director la Publicis România
Copywriting - workshop ținut de Ovidiu Anghel, copywriter la The Syndicate
Digital - conferință ținută de Andreea Strachină, Head of digital la Leo Burnett

Ziua 3

Workshop- Media planning

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Publicis România, Leo Burnett, The Syndicate, Captive Escape Room și Aqua Carpatica.

La sfârșitul celor trei zile, participanții vor fi răsplătiți pentru faptul că au avut curajul de a veni în backstage-ul agenție de publicitate. În acest sens, vor primi surprize și, de asemenea, vor participa la un concurs pentru un premiu deosebit.

Pentru mai multe detalii despre Proud și aplicări.         

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related