Saul Betmead este preşedintele juriului Romanian EFFIE Awards 2017

Saul Betmead este preşedintele juriului Romanian EFFIE Awards 2017

Saul Betmead - Chief Strategy Officer, EMEA at Young & Rubicam Group va conduce juriul competiţiei Romanian EFFIE Awards de anul acesta.

Saul este responsabil de leadership-ul strategic pe toata regiunea EMEA, îndrumând companiile din grup şi ajutând clienţii sa gaseasca şi sa implementeze cele mai eficiente soluţii de comunicare. Ȋn 2016, Young & Rubicam a fost desemnata Effie Most Effective Agency din Europa, realizare care se leaga puternic de Saul şi de activitatea sa în cadrul grupului.

Saul este parte din Comitetul Executiv Y&R Global, membru al Boardului Creativ Global, membru al Boardului Strategic Global, însarcinat cu excelenţa creativa şi strategica şi fost membru executiv al Grupului de strategie IPA, unul dintre cele mai importante think tank-uri de comunicare din Marea Britanie.

Ȋn cadrul rolului sau regional lucreaza cu clienţi de renume din arii diverse - FMCG, Retail, Pharma, cu o experienţa şi un interes aprofundat pentru sectoarele tehnologiei, telecomunicaţiilor şi serviciilor financiare. Printre alte campanii de succes, din portofoliul sau trebuie menţionate McWhopper pentru Burger King din 2016, care a câştigat premii la D&AD şi Grand Prix-uri la CannesLions şi “Red Light” pentru Vodafone Turcia, recompensata cu Grand Prix pentru Media la CannesLions în 2015 şi Global Warc Innovation Award.

Saul Betmead va susţine pe 14 iunie şi un Effie Talk – cu începere de la ora 10, la sediul IAA România. Accesul la eveniment este liber în limita locurilor disponibile. Ȋnscrieri pe adresa de mail.

Juriul competiţiei Romanian Effie Awards 2017 va fi format din peste 100 de specialişti în comunicare, reprezentanţi ai clienţilor, ai agenţiilor de publicitate, de research şi CEO ai grupurilor de comunicare.

Ȋnscrierile în competiţia Romanian EFFIE Awards continua pâna pe 17 mai. Procesul de jurizare se va desfaşura în zilele de 25-26 mai şi 12 iunie, cu doua evenimente: Gala de Anunţare a Finaliştilor // 30 mai şi Gala de Premiere Effie Awards 2017 // 14 iunie.

Romanian Effie Awards 2017 este prezentat de Telekom, Carrefour, Heineken şi Kaufland şi susţinut de Coca-Cola şi Petrom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related