Pentru a evita aglomeratia, iCEE.fest a suspendat azi vanzarea online pentru bilete. Afla cum poti ajunge la festivalul care aduce la Bucuresti gigantii Internetului si tehnologiei

Pentru a evita aglomeratia, iCEE.fest a suspendat azi vanzarea online pentru bilete. Afla cum poti ajunge la festivalul care aduce la Bucuresti gigantii Internetului si tehnologiei

Organizatorii celui mai mare festival din regiune dedicat Internetului si noilor tehnologii, iCEE.fest, au anuntat ca, incepand de azi - cu 3 zile inainte de eveniment - biletele se vor vinde doar pe baza de cerere, printr-o lista de asteptare - avand in vedere interesul crescut pentru festival si necesitatea de a evita aglomeratia.

Cei care doresc sa participe in ultimul moment trebuie sa completeze un formular disponibil pe site-ul evenimentului si, ulterior, vor primi detalii despre cum mai pot inca rezerva unul dintre ultimele bilete care se vor emite incepand de azi.

Bucurestiul devine din nou saptamana aceasta, joi si vineri, capitala Internetului si a tehnologiei din Europa Centrala si de Est.

Agenda - care poate fi consultata online - este complexa: cuprinde 6 scene si 12 linii de continut: Disruption, eHealth, VR&AR, eCommerce, Content, AdTech, FinTech, Marcom, Smart Homes, Creativity, Startups si Entertainment.

La noua editie a festivalului care aduce in Romania peste 100 de companii majore si peste 150 de speakeri si experti internationali sunt asteptate aproximativ 4.000 de persoane din peste 10 tari din regiune.

"Anul acesta avem peste 90 de ore de continut, atent selectionat, care ii va ajuta pe expertii in domeniu sa se pregateasca pentru transformarile pe care tehnologia le va provoca in cele mai diverse domenii de business, in urmatorii ani.

La intrebarea cui se adreseaza iCEEfest, raspunsul e simplu: oricui este implicat in orice fel de business, de la agricultura la constructii, arhitectura, medicina, marketing si comunicare, financiar bancar... pana la hi-tech sau divertisment. Internetul schimba toate regulile", explica Dragos Stanca, fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe, lansat in 2012.

Studentii si elevii interesati beneficiaza de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea incasarilor va fi donata proiectului Copaceni Tech House, menit sa ajute copiii cu boli grave sa se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc in 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Baneasa Mall, in parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numara XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN sau Carrefour.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

DictionarBranded


Related