Rățuștele ”Rotaract” pornesc într-o nouă cursă în 2017

Rățuștele ”Rotaract” pornesc într-o nouă cursă în 2017

Rățuștele se întorc și anul acesta pentru a fi alături de copiii cu probleme auditive. Cea de-a treia ediție a marii curse va avea loc în data de 23 septembrie 2017, în București. Cele 3.000 de rățuște din plastic vor concura pe apele Dâmboviței pornind de la linia de start, Podul Hașdeu, din dreptul Parcului Izvor.
Agenţia Creative Business Management derulează şi în acest an campania de comunicare, sprijinind demersul caritabil al evenimentului.

Cele două ediții anterioare ale proiectului Cursa de Rățuște ”Rotaract” au ajutat la protezarea a 8 copii hipoacuzici. Pentru cea de-a treia ediție, cluburile Rotaract s-au unit și și-au propus să strângă donațiile necesare pentru a le oferi altor 5 copii șansa de a auzi, de a avea o viața cât mai aproape de normal.
În România, aproximativ 400 de copiii se nasc în fiecare an cu probleme de auz, iar 15% dintre ei suferă de surditate severă. Copiii diagnosticați cu hipoacuzie pot auzi foarte slab sunetele din mediu sau nu le pot auzi deloc.

Toate donațiile se vor îndrepta către copiii hipoacuzici. Pentru a le oferi o viață normală vor fi achiziționate proteze auditive performante pentru cei care încă nu şi-au pierdut complet auzul. Copiii care poartă aceste proteze și se află într-un mediu favorabil au mari șanse de recuperare. Vor putea mai târziu să se integreze în societate și să meargă la o școală normală.

Cluburile Rotaract invită întreaga comunitate să se implice în acest proiect prin sponsorizări, donații și participarea la concurs pentru îndeplinirea unui scop comun: acela de a reda copiilor cel mai frumos sunet – sunetul copilăriei.

Sesiunea de înscrieri în cursă este deja deschisă pe site-ul cursaderatuste.ro. O donație de 10 lei asigură participarea la cursă cu o rățușcă. Participanții vor putea achiziționa un număr nelimitat de rățuște, contribuind astfel la schimbarea destinelor micuților care au nevoie de ajutorul nostru.

Câștigătorii cursei cu cele mai rapide rățuște vor fi premiați de către sponsori, premiul cel mare fiind de 500 de euro. Donațiile strânse îi vor ajuta pe copiii hipoacuzici să descopere lumea și să se bucure de ea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related