6 oameni emit Blue Noise a cappella. Destul cat pentru un album

6 oameni emit Blue Noise a cappella. Destul cat pentru un album

Sau cum spune Bogdan Tudor, cel care a inceput si intregit trupa Blue Noise, 6 oameni care lupta pentru convingerea altora ca ei chiar n-au nevoie de instrumente. Bogdan e specializat in facut vocea prin productii publicitare si Disney. Asa i s-a pus pata pe ideea unei formatii a cappella si a inceput sa-si caute colegi, dupa ce s-a hotarat ca el sa fie basul.

A inceput apoi sa-si caute gasca printre colegii de la Conservator. Asa au aparut: Veronica Prodan din baricada cantaretilor de muzica populara, inhamata actualmente la jobul de soprana. Elena Morosanu s-a bagat in treaba cu Blue Noise pentru a fi mezzo-soprana grupului, dar in afara de asta, mai este si creator de linii muzicale si scriitor de melodii la Hahaha Production. Cu Denis Bolborea, Bogdan s-a cunoscut in Gara de Nord in timp ce facea beatbox. I-a placut, i-a vorbit si l-a convins. Zoe Flavia, mezina grupului asa cum e, a avut curaj sa lase pianul in planul doi si sa se foloseasca mai mult de voce, ca alto. Iar Mihail Grigore a intregit trupa din postura de tenor. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related